Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Lindzi Lohan će glumiti razmaženu naslednicu hotela
Lindzi Lohan, koju poslednjih godina ne gledamo u filmovima, vraća se u svet glume i to u glavnoj ulozi u prazničnoj romantičnoj komediji.
30. maj 2021.

Lindzi Lohan će glumiti razmaženu naslednicu hotela

 

Lindzi Lohan će glumiti razmaženu naslednicu hotela koja je nakon nesreće na skijanju, uoči Božića, dobila amneziju, a o njoj se brinu zgodni vlasnik smeštaja i njegova ćerka.

Početak snimanja filma, u režiji Dženin Dejmijan, planiran je za novembar, što znači da fanovi za ovogodišnje praznike ipak neće imati priliku da na televizijskim ekranima gledaju nekadašnju zvezdu Diznijevog filma "Klopka za roditelje".
 
Lindzi Lohan je još 2019. godine, gostujući u specijalnoj novogodišnjoj emisiji na CNN-u, rekla da želi da se vrati u Ameriku i počne ponovo da snima.
 
"Želim da vratim život za koji sam naporno radila, kao i da ga podelim sa svojom porodicom i publikom", izjavila je Lindzi Lohan, čiji je uspeh u glumačkoj karijeri počeo da opada usled mnogih skandala tokom dvehiljaditih godina.
 
Njen poslednji veliki projekat bio je rijaliti šou "Lindsay Lohan’s Beach Club", čija se jedna sezona prikazivala 2018. godine na MTV-ju, ali je navodno prekinuta zbog toga što "nije bila dovoljno zanimljiva"
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala