Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Mis Sarajevo sa Danijelom Redklifom u glavnoj ulozi?
Danijel Redklif, planetarno poznati glumac po ulozi u serijalu filmova Hari Poter, prema dostupnim podacima na IMDb-u, igraće glavnu ulogu u filmu "Mis Sarajevo".
28. maj 2021.

"Mis Sarajevo" sa Danijelom Redklifom u glavnoj ulozi?

 

Naime, 29. maja 1993. godine održan je izbor za najlepšu devojku opkoljenog Sarajeva. Titulu Mis opkoljenog Sarajeva ponela je Inela Nogić i postala simbol otpora grada na Miljacki. U isto vreme je, zajedno sa svojim koleginicama, poslala poruku svetu o tome šta se događa u ratnom Sarajevu.

 
Ovaj događaj inspirisao je Briana Ena i U2 da napišu pesmu "Mis Sarajevo", koja je bila jedini singl sa albuma Oridžinal Soundtreks 1 iz 1995. godine.
 
Single je prvobitno izdat pod pseudonimom benda Pasendžers. Lučano Pavaroti je bio gostujući vokal, koji je otpevao opersku solo deonicu u pesmi.
 
Za sada, nije poznato mnogo detalja o filmu, kao ni mogući datum njegovog izlaska, ali je poznato da će ga režirati francuski režiser David Oelhofen.
 
Radnja filma će da prati humanitarnog radnika, koji govori o svom životu u Sarajevu za vreme rata u Bosni i Hercegovini, kako saznajemo sa različitih portala.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala