Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premijera četvrte sezone HBO serije Na terapiji 24. maja
Nova sezona imaće ukupno 24 epizode, a po dve nove epizode premijerno će dolaziti na HBO GO i HBO svakog ponedeljka i utorka.
20. maj 2021.

Premijera četvrte sezone HBO serije "Na terapiji" 24. maja

 

Nagrađivana HBO serija „Na terapiji“ (In Treatment) vraća se sa četvrtom sezonom 24. maja, kada će prve dve epizode doći u HBO GO ponudu i istog dana biti emitovane na HBO kanalu u 20.00h.   

Dobitnica Emi nagrade, Uzo Aduba („Gospođa Amerika“), igra glavnu ulogu u ovoj sezoni - pronicljivu i saosećajnu terapeutkinju dr Bruk Tejlor. Nastavak serije se odvija u današnjem Los Anđelesu, a Bruk pomaže novim pacijentima u vezi sa raznim brigama koje opterećuju savremenog čoveka. Problemi poput globalne pandemije i aktuelnih društvenih i kulturoloških previranja predstavljaju okvir za posao dr Tejlor, koja se istovremeno suočava sa komplikacijama u privatnom životu.
 
U ostalim ulogama su Entoni Ramos, koji igra Eladija, kućnog negovatelja u jednoj bogatoj porodici, Lajza Kolon Zajas kao Rita, dugogodišnja prijateljica dr Bruk Tejlor koja se bori sa sopstvenim demonima nakon gubitka koji joj je promenio život, Džon Bendžamin Hiki u ulozi Kolina, šarmantnog milionera koji je nedavno pušten iz zatvora, Kintesa Svindel kao Lejla, doktorkina nepoverljiva klijentkinja i tinejdžerka koja pokušava da izgradi sopstveni identitet, kao i Džoel Kinaman koji igra Adama, bivšeg dečka dr Bruk Tejlor koji se ponovo pojavljuje u njenom životu. 
 
HBO Entertainment serija „Na terapiji“ je premijeru imala 2008. godine, kada su u glavnim ulogama bili Gabrijel Bern i Dajen Vajst. Serija je osvojila Emi, Pibodi i AFI nagrade. Izvršni producenti su Dženifer Šur, Džošua Alen, Stiven Levinson, Mark Volberg, Melisa Bernstin i Hagaj Levi, dok su izvršni koproducenti Džoen Tol i Noa Tišbi. Serija je nastala u saradnji produkcija Leverage, Closest To The Hole i Sheleg, a zasnovana je na izraelskoj seriji „Be’Tipul“, koju su kreirali Hagaj Levi, Ori Sivan i Nir Bergman. Prethodne tri sezone serije takođe su dostupne na HBO GO-u.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala