Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Glumica Selma Hajek pridružila se ekipi filma House of Gucci
Glumica Selma Hajek pridružila se Adamu Drajveru i Lejdi Gagi na setu filma House of Gucci, čime smo dobili potvrdu da je reč o jednom od najboljih kastinga u poslednje vreme.
12. april 2021.

Glumica Selma Hajek pridružila se ekipi filma "House of Gucci"

 

 
Prethodno je javnost obaveštena da ćemo u novom ostvarenju reditelja Ridlija Skota gledati i Džareda Leta, Džeremija Ajronsa i Al Paćina, kojima su pripale sporedne uloge.
 
Podsećanja radi, okosnicu radnje čini ubistvo unuka kreatora Guča Gučija, i ujedno naslednika modne imperije Mauricija Gučija. Nasilna smrt usledila je nakon što je njegova supruga Patricija unajmila plaćenog ubicu i to je bila jedna od udarnih priča tokom ʽ90-ih.
 
Đanina Fačo, producentkinja filma, potvrdila je lepe vesti sledećim rečima: „Veoma sam srećna što se moja bliska prijateljica Selma Hajek pridružila našoj sjajnoj ekipi. Već 20 godina joj pričam o ideji da se snimi ovaj film. To je napokon realnost, i ona je njen deo”.
 
Glumica meksičkog porekla tumači lik Pine Aurieme, vidovnjakinje i Patricijine prijateljice, koja je bila osuđena na 25 godina zatvora.
 
Interesantno je da je Selma Hajek od 2005. godine udata za biznismena Fransoa-Anrija Pinoa, koji se nalazi na mestu izvršnog direktora 60 kompanija, u koje se ubraja konglomerat Kering, koji uključuje čuvene modne kuće Balenciaga-u, Saint Laurent, te nama posebno zanimljivu Gucci.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala