Moj TV - TV Program za 200+ kanala
„Bridžerton“ sa glumcem manje.
U glumačkoj ekipi 2 sezone najgledanije „Netfliksove“ serije neće biti Rege Žan Pejdž, koji je tumačio ulogu Sajmona Baseta, vojvodu od Hejstingsa.
5. april 2021.

„Bridžerton“ sa glumcem manje.

 

Glumac koji je svetsku slavu stekao zahvaljujući učešću u Bridžertonu, 31-godišnji Rege Žan Pejdž napravio je pometnju među obožavaocima serije, prenosi Njujork post.

Pejdž će, bez sumnje, nedostajati onima koji su voleli lik vojvode od Hejstingsa.

Britanski glumac rekao je da njegovo učešće u seriji i planirano da traje samo jednu sezonu. „Trebalo je da dam svoj doprinos i da onda porodica Bridžerton krene dalje“, objasnio je Pejdž u izjavi za Varajeti.

Na zvaničnom nalogu serije na Tviteru sve je razjašnjeno i to na način kako bi to tračerski guru iz serije, lejdi Visldaun uradila.

„Dok su sve oči okrenute ka potrazi lorda Antonija Bridžertona za vikontesom, opraštamo se od Rege Žana Pejdža, koji je tako trijumfalno glumio vojvodu od Hejstingsa“, navodi se u objavi.

„Nedostajaće nam Sajmon, ali on će uvek biti deo porodice Bridžerton. Dafne će ostati posvećena supruga i sestra, koja će pomagati bratu da se snađe u predstojećoj društvenoj sezoni i onome što ona nudi – još više intriga i romanse nego što moji čitaoci mogu da podnesu“, zaključuje se u tekstu lejdi Visldaun.

Pejdž se takođe oprostio od uloge i serije na društvenoj mreži, ali je odabrao Instagram.

„Vožnja života. Bilo mi je veliko zadovoljstvo i privilegija da budem vaš vojvoda. Biti deo ove porodice – ne samo na ekranu, već i van njega. Naša neverovatno kreativna i izvanredna glumačka ekipa, neverovatni obožavaoci – sve je to prevazišlo ono što sam mogao da zamislim“, napisao je „vojvoda od Hejstingsa“.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala