Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Objavljene nominacije za Zlatne maline
Dodela Zlatne maline je svojevrsna parodija na dodelu Oskara koju organizuje Akademija filmskih umetnosti i nauke, a ovogodišnja ceremonija održaće se 24. aprila.
23. mart 2021.

Objavljene nominacije za Zlatne maline

 

Objavljene su nominacije za nagradu Zlatna malina koja se dodeljuje za najgora kinematografska ostvarenja, a ove godine prednjače poljski erotski film “365 dana” i americki “Dolittle” sa po šest nominacija.

 
Neki od glumaca koji su se našli medu nominovanim za najgora ostvarenja u ovoj godini su Robert Dauni mladi, Adam Sandler, En Hatavej, Kejti Holms i Kejt Hadson.
 
Među nominovanim filmovima našli su se “365 dana”, “Dolittle”, “Absolute Proof”, “Fantasy Island” i “Music”.
 
Film “365 dana” brzo je privukao svetsku pažnju nakon izlaska na Netfliksu 7. juna i postao jedan od najgledanijih filmova. Međutim, pored ogromne popularnosti, film je dobio i ogromnu količinu negativnih kritika zbog scena seksualnog nasilja.
 
Na IMDb-u je ocenjen sa 3,2 od 10, zbog čega ne čudi da je nominovan kao najgori u šest kategorija.
 
Film “Dolittle” predstavlja rimejk originalne serije “Doctor Dolittle” iz 1967. godine, a pored nominacije za najgori film i Robert Dauni mlađi, koji tumači glavnu ulogu u filmu je nominovan za najgoreg glumca.
 
En Hatavej nominovana je za najgoru glumicu u filmovima “The Last Thing He Wanted” i “The Witches”.
 
Ove godine dodela Zlatne maline ima i posebnu kategoriju u čast 2020. godine koja je osvojila nagradu za “Najgoru kalendarsku godinu svih vremena!”.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala