Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Publika hoće Depa u „Piratima sa Kariba“
Peticiju da se glumac Džoni Dep vrati u franšizu „Pirati sa Kariba“, to jest da u nastavcima reprizira ulogu kapetana Džeka Speroua, već je potpisalo pola miliona ljudi.
1. mart 2021.

Publika hoće Depa u „Piratima sa Kariba“

 

 
 
Budućnost Džonija Depa i njegova uloga kapetana Džeka Speroua u franšizi Pirati sa Kariba visila je u vazduhu već neko vreme, a konačna odluka da dobije otkaz je navodno doneta posle tužbi za zlostavljanje koje je protiv njega iznela bivša supruga Amber Herd.
 
 
Posle pet filmova snimljenih tokom petnaest godina, Džoni Dep je dobio otkaz samo četiri dana pošto je Vašington post objavio tekst koji je Amber napisala u decembru 2018. godine.
 
Dep i Herd upoznali su se na snimanju filma Dnevnik ruma 2011. godine, a venčali se u Los Anđelesu u februaru 2015. Već naredne godine Herdova je podnela zahtev za razvod braka i istovremeno zatražila zabranu prilaska suprugu kojeg je optužila za fizičko zlostavljanje.
 
U pomenutom tekstu u Vašington postu, Herdova nije pomenula Depovo ime, ali je napisala da saoseća sa ženama koje su žrtve porodičnog nasilja, napominjući kako je i sama trpela zlostavljača.
 
Ubrzo zatim Depovi advokati su podneli tužbu protiv Amber i zatražili odštetu od 50 miliona dolara za povredu ugleda, tvrdeći da su iznete tvrdnje laž koju je ona smislila kako bi sebi obezbedila napredovanje u karijeri. U istoj tužbi Herdova se optužuje da je zbog njenih izjava Džoni Dep izgubio dugogodišnju ulogu Džeka Speroua u Piratima sa Kariba.
 
Iz kompanije „Dizni“ niko se nije javno izjašnjavao o ovom slučaju, niti je ikada do tada potvrđeno da Dep neće dobiti ulogu u mogućem nastavku Pirata sa Kariba 6 uprkos brojnim nagađanjima i neproverenim tvrdnjama da će njegov lik biti ugašen.
 
Peti nastavak, Pirati sa Kariba: Mrtva usta ne govore, plasiran je kao „Finalna avantura“, još pre objavljivanja 2017. godine, što sugeriše da su već postojali planovi da se na policu odloži lik Džeka Speroua iz originalne franšize.
 
U junu 2020. godine, pojavila se vest da će Margo Robi producirati i glumiti u novom projektu Pirata sa Kariba koju će predvoditi potpuno ženska postava.
 
Međutim, obožavaoci su na društvenim mrežama jasno stavili do znanja da žele da vide kapetana Džeka Speroua ponovo na bioskopskim platnima i peticija koja je pokrenuta ubrzo je dobila na hiljade potpisa. Trenutno, na njoj se nalazi pola miliona potpisa, a u njoj se kaže:
 
„Da li uopšte možete da zamislite da nema Džeka Speroua. Nema epskih scena, nema šaljivih dijaloga i najsrećnijeg i najbaksuznijeg momka svih vremena? Zar vam nije jasno da ćete bez Džonija Depa i Džeka Speroua potonuti, nikada nećete imati isto uživanje?

Čak i ako vam to ništa ne znači, ali molimo vas, potpišite ovu peticiju za one koji ZAISTA žele Džonija Depa kao svog kapetana Crnog bisera!

Moraju da ga vrate da ponovo vlada morima, OSIM AKO glumac sam ne odluči da se povuče iz uloge“.
 
Takođe se tvrdi da je ova peticija već imala neki efekat. Zapravo, kako je u januaru objavio Dejli ekspres, izgleda da u „Dizniju“ preispituju mogućnost da ožive originalnu franšizu kako saznajemo sa protala RTS-a.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2021 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala