Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Lejdi Gaga u Italiji
Američka pevačica Lejdi Gaga trenutno boravi u Rimu gde snima scene za novi film Ridlija Skota „Guči“ o poznatom ubistvu Mauricija Gučija koje je isplanirala njegova žena Patricija.
1. mart 2021.

Lejdi Gaga u Italiji

 

Novi film Ridlija Skota Guči baviće se time kako je Patricija Ređijani planirala ubistvo svog bivšeg supruga Mauricija Gučija, unuka osnivača modnog brenda „Guči“, kojeg će tumačiti oskarovac Adam Drajver.

Mauricio Guči je imao dve ćerke sa Patricijom, ali ju je ostavio zbog druge žene. Patricija je imala operaciju tumora na mozgu, a ćerke su tvrdile da je to bio uzrok njenih postupaka. Mediji su je tokom cele afere predstavljali kao hladnokrvnu „crnu udovicu“. Na suđenju je najpre kažnjena sa 29 godina zatvora, a odslužila je 18.
 
Priču o Gučijevom ubistvu napisao je Roberto Bentivenja, na osnovu knjige Sare Gak Forden "Kuća Guči: Senzacionalna priča o ubistvu, ludilu, glamuru i pohlepi".
 
Kao i obično, Ridli Skot radi sa prvom glumačkom ligom, tako da podela u filmu Guči obećava. Džeremi Ajrons, Džerad Leto, Al Paćino... samo su neka od slavnih imena koji će se naći uz Lejdi Gagu i Adama Drajvera.
 
Prvobitno je planirano da uloga Rudolfa Gučija (Mauricijevog oca) bude poverena Robertu de Niru, ali je ipak na kraju pripala Džeremiju Ajronsu. Takođe, bilo je predviđeno da Anđelina Džoli bude deo filmske ekipe, ali izgleda da pregovori nisu uspeli. Na kraju je Lejdi Gagi pripala uloga najpoznatije italijanske crne udovice.
 
Posle uloge i nominacije za Oskara u filmu Zvezda je rođena, pevačica ponovo potrvđuje svoj glumački talenat u još jednoj superprodukciji. Gaga je fotografisana u Rimu, s crnom maskom i haljinom s leopard printom koje je nosila na snimanju.
 
Nije neobično što kompanija MGM planira da film Ridlija Skota bude prikazan 2021. godine, s obzirom na to da se tada navšava 100 godina od osnivanja brenda Gučio Gučija.
 
Kako zbog pandemije niko ne može da predvidi kada će tačno film biti objavljen, datumi produkcije su već postavljeni. Prema najnovijim informacijama koje su dostavili studiji, snimanje bi trebalo da se obavi u martu i aprilu 2021. godine između Milana i Firence, rodnog mesta italijanske modne kuće kako saznajemo sa raznih portala..
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala