Moj TV - TV Program za 200+ kanala
The Flash - film sa jednim manje
DCEU nastavlјa da se suočava sa posledicama zakulisnih događaja Justice League iz 2017. godine.
31. januar 2021.

"The Flash" - film sa "jednim manje"

 

 

Mesecima nakon što je Ray Fisher, koji je u filmu glumio Cyborg-a, pokrenuo kampanju na društvenim mrežama kako bi lјudi koji su povezani sa Justice League, a Fisher optužio za "nasilničko ponašanje" na setu, glasina je počela da kruži po internetu da WarnerMedia prepravlja ulogu Cyborg-a za predstojeći solo Flash film. Ali prema Tweetu scenariste Mark Hughes-a, glasine su lažne.

"Glasine o prepravljanju Cyborg-a su laž, Cyborg nije u ’The Flash’-u i uloga se ne prepravlјa. To sam potvrdio sa studiom. Glasine su LAŽNE."
 
Do prošle godine Cyborg je bio potvrđen kao deo filma ’The Flash’, i njegovo pojavlјivanje u filmu trebalo je da deluje kao odskočna daska za Fisher-ov sopstveni solo film. Ali tada je glumac javno objavio njegove optužbe protiv Joss Whedon-a, koji je režirao Justice League, producenta Geoff Johns-a i šefa DC Films-a Walter Hamada.

 
Fisher-ovi komentari podstakli su studio da pokrene internu istragu o tome šta je pošlo po zlu na setovima Justice League. Iako rezultati istrage nisu objavlјeni u javnosti, doveli su do toga da je Whedon napustio ulogu izvođača na predstojećoj naučno-fantastičnoj dramskoj televiziji ’The Nevers’ za HBO. Whedon-ov izlazak viđen je kao svojevrsna potvrda u vezi sa Fisher-ovim tvrdnjama, ali glumac je nedavno objavio da je i dalјe imao problema sa WarnerMedia, posebno Hamada-om.
 
"Walter Hamada je najopasnija vrsta ogovaranja. Nјegove laži i WB PR izneverili su 4. septembra hit delo, pokušavajući da potkopaju vrlo stvarne probleme u istrazi Justice League. Neću da učestvujem u bilo kojoj produkciji koja je povezana s njim".
 
Fisher-ova izjava, zajedno sa Hughes-ovom potvrdom da je uloga Cyborg-a odsečena iz ’The Flash’-a, znači da glumac verovatno neće biti deo nijednog budućeg DCEU-ovog projekta izvan predstojeće Zack Snyder-ove ’Justice League’.
 
Čak i bez prisustva Cyborg-a, solo Flash film će biti ambiciozna stvar. Od onoga što do sada znamo, priča će uklјučivati Flash putovanje u alternativne stvarnosti i upoznavanje više verzija DC junaka, uklјučujući dve verzije Batman-a, koje će igrati Michael Keaton i Ben Affleck. Iako je Cyborg trebao da deluje kao prijatelј Flash-a u njegovom solo filmu, tu ulogu bi sada mogao ispuni Affleck, kako je prethodno objasnio režiser filma Andy Muschietti.
 
 

"(Ben Affleck je) veoma značajan deo emocionalnog uticaja filma. Interakcija i odnos između Barry-a i Affleck-ovog Wayne-a dovešće do emocionalnog nivoa koji ranije nismo videli. To je Barry-ev film, Barry-eva priča, ali njihovi likovi su više povezani nego što mislimo. Oboje su izgubili majke zbog ubistva, i to je jedno od emocionalnih tačaka filma. To je ono mesto gde ulazi Affleck-ov Batman".

Režiran od strane Andy Muschietti-a po scenariju Christina Hodson, u ‘The Flash’ glume Ezra Miller, Michael Keaton, Ben Affleck i Billy Crudup. Film u bioskope stiže 4. novembra 2022.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala