Moj TV - TV Program za 200+ kanala
The Reckoning - trejler filma
Ovo je najnovije delo filmskog stvaraoca Neil Marshall-a, koji je poznat po njegovom hit horor filmu "The Descent", kao i po radu na HBO-ovom "Game of Thrones".
21. januar 2021.

"The Reckoning" - trejler filma

 

Ovo služi kao povratak režisera na horor nakon Hellboy-a 2019. godine. Taj film se nije pokazao tako dobro, ali ovo bi moglo da posluži kao lep način da Marshall odskoči. Ovog puta, Marshall sprovodi akciju iz 17. veka stavlјajući Charlotte Kirk (Ocean's 8, How to Be Single) kroz smrtonosni i đavolski lov na veštice.

Trejler počinje 1665. godine. Stvari su u najmanju ruku loše. Kuga je poharala svet, a tela se gomilaju na ulicama, i lјudi pretpostavlјaju da je blizu sudnji dan. Zatim usavršavamo Grace lik Charlotte Kirk, koja je optužena da je veštica i postaje žrtveni jarac za mnoge strahote koje svet mora da podnese. Ona je zaroblјena i, kao što je moglo da se očekuje, odatle stvari postaju prilično strašne. Trejler se više fokusira na bitku volјe nego na natprirodna dešavanja. Iako se nešto od toga sigurno nagoveštava. Ispunjen je sumornim slikama i čini se da će biti teška vožnja.
 

 
U glumačkoj ekipi su još Joe Anderson (Across the Universe, The Crazies), Steven Waddington (The Tudors, Sleepy Hollow) i Sean Pertwee (Dog Soldiers, Event Horizon). Neil Marshall napisao je scenario sa Charlotte Kirk i Edward Evers-Swindell-om. Jas Boparai je na čelu kao izvršni producent.
 
U ’The Reckoning’, nakon što je izgubila muža tokom velike kuge, Grace Haverstock (Charlotte Kirk) pogrešno je optužena da je veštica. Smeštena je u pritvor najnemilosrdnijeg engleskog lovca na veštice, sudije Moorcroft-a (Sean Pertwee). Grace se podvrgava fizičkom i emocionalnom mučenju, sve uz zadržavanje njene nevinosti. Ona mora da se suočiti sa njenim sopstvenim unutrašnjim demonima dok joj sam Đavo počinje da se uvlači u um.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2021 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala