Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Jevanđelje po Bobi stiže sledećeg decembra
Finale druge sezone Mandaloriana, pored suludo fenomenalnog raspleta, iznenadilo nas je sa after-credits scenom koja je služila kao najava još jedne Star Wars serije!
8. januar 2021.

"Jevanđelje po Bobi" stiže sledećeg decembra

 

U sceni nakon odjavne špice, Boba Fett i Fennec Shand su odlučili da posete palatu kojom je predsedavao Jabba the Hutt. Na prestolu sedi nekadašnji "upravnik" Džabine palate, Bib Fortuna. Jedan od gadnijih Twi'leka u SW univerzumu ubrzo dobija blaster u grudi, da bi Boba potom seo na tron, a nama se ukazao naslov nečega što bi mogla biti mini-serija o voljenom lovcu na ucene.

 
"The Book of Boba Fett" stiže nam sledećeg decembra. Još uvek se čeka komentar Disneya ili Lucasfilma koji bi razrešio pitanje da li će to biti serija ili nešto vezano za treću sezonu Mandaloriana, koja će se pojaviti u maltene istom trenutku.
 
Ako je mini-serija, ne bi bilo čudno, zbog već najavljenih serija o Obi-Wan Kenobiju i Lando Calrissianu. Nije isključeno ni da je "Jevanđelje po Bobi" film, kako saznajemo sa portala IGN Adria.
 
Šta god da je, The Book of Boba Fett ide na suludo dugačku listu najavljenih Star Wars serija - pored Obi-Wana i Landa, tu su i Andor, The Acolyte, Rangers of the New Republic, Ahsoka, The Bad Batch i Visions.
 
Tužnim sticajem okolnosti, ova najava nam stiže samo dan posle vesti da je glumac koji je tumačio Bobu Fetta u originalnoj trilogiji, Džeremi Bulok, nažalost preminuo 75. godini.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala