Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Hogar Strašni u vidu animirane TV serije
Slavnog strip junaka Hogara Strašnog (Hagar the Horrible) autora Dika Brauna uskoro ćemo imati priliku da gledamo u porodičnoj, animiranoj seriji.
15. decembar 2020.

"Hogar Strašni" u vidu animirane TV serije

 

Erik Zibrovski piše scenario za animiranu ekranizaciju Hogarovih avantura, koja će pratiti porodicu ovog vikinškog ratnika sklonog pljački, hrani i piću, a koji ne može da se najbolje prilagodi promenama u njegovom svetu.

 
Zibrovski je poznat po serijama “American Dad” i “Don’t Trust the B-in Apartment 23”, a dobra stvar je što iza serije stoje kompanija “King Features” u čijem je vlasništvu Hogarov lik i kompanija pokojnog Džima Hensona, koja je poznata po svojim lutkarskim inovacijama, digitalnom lutkarstvu, a posebno po stvaranju Mapet serijala.
 
Serija će biti rađena pomoću Henson Digital Puppetry Studio tehnologije animacije koja omogućava lutkarima da manipulišu animiranim likovima u realnom vremenu, što omogućava organski, spontani pristup.
 
“Krupni viking teške spoljašnosti, Hogar, izuzetno je simpatičan lik koji nije u koraku sa svetom koji se razvija oko njega. Kulturni duh njegovog sela se menja i on pokušava da prati taj korak. Kompanija “Jim Henson” poznata je po svom neverovatnom pričanju priča i neverovatnom digitalnom lutkarstvu i jedva čekamo da zajedno predstavimo Hogara publici sledeće generacije”, rekao je Si Džej Ketler, predsednik King Features.
 
Serija o Hogaru odavno je trebalo da bude urađena. Ovaj novi animirani porodični sitkom, smešten u čudesni svet vikinga, nastaviće tradiciju onoga što najbolje radimo u kompaniji Jim Henson. Hogar je ustaljeni, evergrin karakter kojeg publika prepoznaje i odmah zavoli. Stripovi Dika Brauna biće divno igralište za naš digitalni lutkarski studio”, ističe Liza Henson, predsednica kompanije.
 
Ovaj klasik stripa prvi put se pojavio u februaru 1973. godine. Njegov autor Braun crtao ga je do 1988, nakon čega se povlači, a rad na Hogaru nastavlja njegov sin Kris. Doživeo je izdanja u preko 1.900 novina u više od 50 zemalja, a preveden je na 13 jezika.
 
Datum izlaska serije nije poznat, ali je ovo svakako dobra vest za sve ljubitelje avantura Hogara, Helge, Hamleta, Honi, Edija i ostalih junaka ovog strip klasika.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala