Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Zdravlje na prvom mestu!
Michael J. Fox, najpoznatiji po ulozi u filmovima 'Povratak u budućnost', progovorio je o najcrnjim danima u životu, kazavši da se povlači iz glumačke karijere zbog zdravlja.
27. novembar 2020.

Zdravlje na prvom mestu!

 

Naime, njemu je dijagnostfikovana Parkinsonova bolest kada je imao samo 29 godina. Iako se već dugo bori s tom bolešću, pre dve godine dobio je još jednu strašnu dijagnozu. Doktori su mu pronašli tumor na kičmi koji je ubrzano rastao. Trpio je užasne bolove i umalo ostao nepokretan.

Svoja razmišljanja na tu temu podelio je u svojoj novoj knjizi "Nema vremena kao budućnost" ("No Time Like the Future").
 
"Za sve postoji vreme, a moje radno vreme od 12 sati i pamćenje sedam stranica dijaloga je iza mene, barem za sada. Da bih bio pošten prema sebi i producentima, rediteljima, urednicima, scenaristima i glumcima, reći ću da ulazim u drugu penziju. To bi se moglo promeniti, jer se sve menja. Ali ako je ovo kraj moje glumačke karijere, neka tako bude", piše Fox u svojoj knjizi.
 
On će uskoro napuniti 60 godina i potpuno je fokusiran na svoju porodicu. Uživa u braku sa suprugom Tracy Pollan s kojom je od osamdesetih i fokusiran je na svoju decu sina Sama, blizanke Aquinnu i Schuyler i najmlađu kćerku Esme.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala