Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Netflix planira film Sherlock Junior
"Sherlock Junior" još uvek nema datum izlaska ili čak zvaničnu potvrdu. "Enola Holmes" je u međuvremenu sada dostupna na Netflix-u.
10. novembar 2020.

Netflix planira film "Sherlock Junior"

 

Nakon uspeha Netflix-ovog "Enole Holmes", striming gigant planira da nastavi da proširuje mitove o Sherlock Holmes-u, ovoga puta vraćajući se u poreklo slavnog književnog junaka za projekat pod nazivom Sherlock Junior. Film će pratiti mlađe verzije i genijalnog njuškala i njegovog pomoćnika dr. John Watson-a u današnje vreme, s tim da će se par prvi put sastati i započeti njihovu prvu od mnogih zajedničkih avantura.

Nove vesti su čak otkrile i sinopsis za Sherlock Junior; "Sherlock Junior" prati modernog mladog John Watson-a dok se povezuje sa britanskim emigrantom i novim komšijom Sherlock Holmes-om da bi rešio misteriju čudnog nestanka i veštičjeg prokletstva na njihov grad. Izgradivši tim kolega dece, oni moraju da zajedno rade na izbegavanju određenog broja opasnih lopova ako imaju bilo kakve šanse da pronađu blago koje je ona ostavila iza sebe“.
 
Projekat je nešto o čemu Netflix razmišlјa već neko vreme, a nedavno je angažovao Ehrena Krugera, koji je nedavno napisao scenarija za Dumbo, Transformers: Age of Extinction i Top Gun: Maverick, da zajedno sa scenaristom Matt Kuzma-om napišu scenario.
 
Lјubitelјi Sherlock Holmes-a verovatno će se pozabaviti predloženom savremenom postavkom, nešto što je dobro obrađeno u Steven Moffat-sovom Sherlock-u u glavnoj ulozi sa Benedict Cumberbatch-om.
 
 
 
 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2021 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala