Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Mindhunter se možda ukida
Serija Dejvida Finčera nema svetlu budućnost, a reditelj sam otkriva da se Netflix-u ne dopada odnos budžeta i gledanosti.
1. novembar 2020.

"Mindhunter" se možda ukida

 

Velika šteta za ljubitelje kvalitetnih serija za koje se mora uključiti mozak s vremena na vreme: Mindhunter najverovatnije neće dobiti treću sezonu kako saznajemo sa IGN portala. 

U intervjuu za Vulture oko njegovog novog filma Mank, Finčer priznaje da je sa Mindhunterom po svemu sudeći gotovo. Objasnio je da je proces snimanja serije bio iscrpljujuć, te da je gledanost bila isuviše mala da bi opravdala budžet predviđen za seriju.

"Baš je bila skupa serija," priča Finčer, "i rekli su mi da vidim sam sa sobom kako ću se osećati kada snimim Manka, i iskreno ne znam kako bih to mogao da izvedem u istoj meri kao što sam izveo kada smo snimali drugu sezonu. Morate biti realni i prihvatiti da broj "očiju" mora biti jednak broju dolara."

Uz ružnu, ali nažalost realnu rečenicu, Finčer još jednom napominje da ga je snimanje druge sezone psihički i fizički "iscedilo", te da uopšte nije bio zadovoljan prvobitnim scenariom, sve dok nije doveo raniju saradnicu, scenaristkinju Kortni Majls sa kojom je zakrpio šta se zakrpiti moglo:

"To su svejedno bile radne nedelje od 90 sati i pojele su mi kompletan život. Bio sam isceđen kada smo završili i već tada sam rekao da ne znam mogu li da izdržim treću sezonu."

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2021 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala