Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Razvratnik – australijska nova serija na Pickbox NOW
Pet sezona biće dodato na domaći striming servis – 23. oktobra stižu prva i druga sezona, 6. novembra stižu treća i četvrta, a peta i poslednja sezona stiže 13. novembra.
27. oktobar 2020.

"Razvratnik" – australijska nova serija na Pickbox NOW

 U glavnoj ulozi je australijski glumac Ričard Roksburg koji tumači razvratnika Klivera Grina, briljantnog, ali autodestruktivnog advokata.

 
O ČEMU SE RADI?
 
Advokat Kliver Grin brani one neodbranjive - od bigamista do ljudoždera i svega između. On je junak borbe protiv vetrenjača, kako u sudnici, tako i u spavaćoj sobi.
 
Kliver Grin je kralj suprotnosti - njegova bivša žena misli da je neodgovoran i nepouzdan, a njegov sin smatra ga prijateljem. Porota ga smatra urnebesnim, a sudije su šokirane njegovim ponašanjem. Pratimo njegove lude slučajeve, a usput i njegov komplikovani život pun poroka, grešaka i promašaja.
 
BRILJANTNA SERIJA, IZVANREDNA GLUMAČKA POSTAVA
 
Serija je žanrovski opisana kao drama i komedija, a kritičari je opisuju kao „briljantnu“. Posebno pohvale dobila je cela glumačka postava, s Ričardom Roksburgom na čelu. Naime, Roksburg savršeno pleše na onoj tankoj granici između finog građanina koji poštuje zakon i apsolutnog lupeža, kome smo spremni da oprostimo (gotovo) sve ludosti.
 
U ostalim ulogama gledamo Rasela Dukstru kao Barnija, Kliverovog najboljeg prijatelja, Danijel Kormak kao Kliverovu ženu Skarlet zvanu Crvena, Karolin Brejzer kao Kliverovu bivšu ženu Vendi i Meta Deja kao Dejvida, poreskog advokata koji tuži Klivera.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala