Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Džonatan Mejdžors kao Kang.
Džonatan Mejdžors, navodno se seli u Marvelov Filmski Univerzum, gde će tumačiti jednog od najpoznatijih negativaca Marvela - Kanga Osvajača u trećem filmu o Ant-Manu.
23. oktobar 2020.

Džonatan Mejdžors kao Kang.

 

 Osim toga, o nastavku priče ništa nije poznato, ali ukoliko je Deadline otkrio istinitu informaciju, uvođenje Kanga može lagano biti deo i šire MCU slike za Fazu 4, budući da je u pitanju jedna od najvećih pretnji sa kojom su se Avengersi susretali. Kang Osvajač je "specijalizovao" putovanje kroz vreme, po istom je vršljao sa brojnim alijasima (Immortus, Rama-Tut, Scarlet Centurion), a istovremeno u dalekoj budućnosti vlada univerzumom koristeći napredne tehnologije.

I ranije se pretpostavljalo da bi Avengers: Endgame mogao biti uvertira za Kangov debi u Fazi 4, jer smo imali prilike da vidimo "pionirsko" putovanje kroz vreme i anuliranje Tanosovog kosmičkog genocida. To bi, dakle, moglo otvoriti vrata brojnim konfliktima sa sličnom tematikom.
 
Kang se, zapravo, gotovo uopšte ne vezuje za Ant-Mana, ali su Pim čestice i Kvantni prostor bili temelj putovanja kroz vreme u Endgame-u, tako da je ovaj pravac za potrebe MCU-a logičan. Kako god uvezali Kanga sa pričom u trećem filmu, ozbiljno ćemo se razočarati ako se ispostavi da je "jednokratan" negativac, jer je u pitanju kosmički kabadahija od kojeg bi verovatno i Tanos zazirao.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala