Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Počelo snimanje američkog filma „Ivica“ u Srbiji
"Evolution Pictures" u saradnji sa domaćom kućom "Red Production" iz Beograda, na čelu sa Milošem Đukelićem, započela je snimanje akcionog treilera „Ivica“.
20. oktobar 2020.

Počelo snimanje američkog filma „Ivica“ u Srbiji

 

 
Uprkos tome što je situacija nepovoljna zbog pandemije kovida 19, u Srbiji su stvoreni bezbedni uslovi kako bi se započelo snimanje, zahvaljujući producentima sa američke i srpske strane.
 
Triler Ivica (The Ledge) težište priče ima u osvajanju planinskih vrhova, i po zapletu već ga porede sa čuvenim avanturističkim hitom Alpinista (The Cliffhanger iz 1993. godine) sa Silvesterom Staloneom, samo je ovo ženska verzija tog filma.
 
Radnja priče odvija se u planinama, i zaplet kreće kada junakinja Keli ugleda prijateljicu Sofi kako je napada grupa muškaraca na litici i onda i sama mora da se spasava od pomahnitalih terorista.
 
Reditelj Hauard Džej Ford do sada je poznat po filmovima Never Let Go, The Dead, The Dead 2: India.
 
U Ivici glavne uloge tumače: Britani Ešvort, Ben Lam, Luis Bojer, Nejtan Velš, Dejvid Vejman i Anais Parelo.
 
Producent Miloš Đukelić ispred kuće "Red Production" u saopštenju navodi da je sama priča filma zanimljivo poređenje sa naporima koji su potrebni za snimanje ovih razmera usred pandemije.
 
„Kada sam upoznao producente, impresionirali su me profesionalni pristup i iskrena strast prema ovom delu i zato sam lako sam doneo odluku da se pridružim filmu kao producent“, ističe Đukelić i dodaje da je ovaj film poput vožnje rolerkosterom pune adrenalina.
 
"Red Production" je kompanija za snimanje prevashodno reklama i muzičkih spotova, ali osim toga ima i veliko iskustvo u snimanju stranih filmova u Srbiji, a takođe radi i sa producentima i na taj način koristi finansijske prednosti rada u zemlji.
 
„Svi mi živimo na litici ovih dana i jedino rešenje je uspon“, naglasio je Đukelić, inače reditelj reklama za mnoge brendove, i do sada u karijeri je potpisao više od 600 kratkih formi za razne klijente.
 
Đukelić je bio i koproducent trilera Bullet Head (2017), gde su igrali Antonio Banderas, Džon Malkovič i Ejdrijen Brodi, dok je sa svojom producentskom kućom potpisao i realizaciju stranih ostvarenja sa stranim parnerima, snimanim u Srbiji – Ironclad 2: Battle For Blood, Seal Patrol.
 
Od domaćih projekata, bili su producenti filma i mini-serije Plavi voz Janka Baljka, dokumentarca Tarot Srbija Ivana Ikića, i drugih naslova. 
 
Producent Fred Hedman iz kompanije "Evolution Pictures" povodom početka snimanja filma u Beogradu i celoj Srbiji istakao je sjajan tekst sa dinamičnim režiserom sposobnim da stvori nešto jedinstveno i komercijalno, sa uzbudljivom mladom glumačkom ekipom koja tek otkriva svoje talente.
 
„Naravno, kovid 19 je bio ogromna prepreka koju je trebalo prevazići, ali uz pomoć i podršku Miloša Đukelića iz 'Red Production'-a i Fila Hanta iz kuće 'Headgear', sada snimamo“, istakao je Hedman.
 
Reditelj Ford kaže da je oduševljen što je na čelu tako uzbudljivog i ambicioznog filma: „Svaka planina je izazov, ali uz ogromnu pomoć Miloša i njegovog neverovatnog tima u Srbiji, ovaj timski rad će uroditi plodom“.
 
Ova američka filmska produkcijska kuća na čelu sa Hedmenom proizvodi filmove manjeg budžeta za zapadne uslove, od jednog do četiri miliona dolara, a snimaju trilere, filmove o borilačkim veštinama i horore sa snažnim komercijalnim sadržajima, i naredni projekti su im triler Infidel i akcioni Art of Eight Limbs.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala