Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nevidljivi posetioci iz Enfilda - nova serija na Epic Drami
Jedan od najčuvenijih slučajeva pojave duhova o kojima se raspravljalo u 20. veku...
19. oktobar 2020.

"Nevidljivi posetioci iz Enfilda" - nova serija na Epic Drami

 
Nova trodelna mini-serija na kanalu Epic Drama od koje u potpunosti podilazi jeza - Nevidljivi posetioci iz Enfilda inspirisana je najdokumentovanijim slučajem pojave duhova na svetu i zapravo je adaptacija nastala na osnovu knjige Gaja Lajona Plejfera ,,Posednuta kuća’’.
Serija će se prikazivati ekskluzivno na kanalu Epic Drama u epizodama tokom tri uzastopne noći: 31. oktobra, 1. i 2. novembra u 21:00h, a glavne uloge tumače, između ostalih, Timoti Spol, Metju Mekfejden  i Džulijet Stivenson.
 
 Nevidljivi posetioci iz Enfilda je priča nastala na osnovu zastrašujućih stvarnih događaja koji su se odigravali u naizgled običnoj kući u Enfildu, u Velikoj Britaniji 1977. godine, i izazvali šokantne naslove širom sveta. To je priča o Dženet Hodžson, drčnoj 11-godišnjoj devojčici koja je bila izložena teroru paranormalnih sila koje su delovale u svakoj prostoriji njene kuće. U ovoj, navodno ukletoj, kući, pored Dženet, takođe su živeli njena (samohrana) majka Pegi Hodžson, Dženetina sestra Margaret, 14, i braća Džoni, 10 i Bili, 7.
 
Bilo je to u avgustu  1977. god. kada su počele nevolje sa duhovima porodice Hodžson. Jedne noći, dok je spremala decu za spavanje, Pegi je čula bučno lupanje. Kada se popela na sprat da ispita o čemu se radi, Margaret i Dženet su joj ispričale kako je komoda sa fiokama neobjašnjivo skliznula preko sobe i kako su čule čudne zvuke udaranja koji dolaze iz zidova. Zabrinuta zbog cele situacije, Pegi je pozvala i policiju. Kada su dvojica policajaca stigli, bili su svedoci čudnih događaja poput situacije kada se stolica sama od sebe pomerala po podu, bez da ju je iko dotakao.
 
U godinama koje su usledile, u ovaj slučaj visokog profila uključilo se Društvo za istraživanje paranormalnih fenomena. Pozvan je Moris Gros, brižni i posvećeni istraživač koji se svim silama potrudio da zaštiti Dženet od čudnih mračnih sila, u nadi da će se pomiriti sa preranom smrću svoje ćerke. Ipak, neiskusnom Grosu pridružio se Gaj Plejfer, vešt istražitelj paranormalnog, i njih dvojica su udruženim snagama pokušali da razotkriju bizarne i zastrašujuće događaje koji su se dešavali u ulici Grin Strit br. 284.
 
Nova serija od tri epizode na kanalu Epic Drama, Nevidljivi posetioci iz Enfilda, koja se premijerno prikazuje u 21:00h na Noć veštica, izazvaće vam jezu i držaće vas u neizvesnosti sve vreme!
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala