Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Snimanje filma Spider-Man 3 odloženo.
Fanovi će možda čekati malo duže nego što se očekivalo pre pridruživanja (Spider-Man-u) u još jednoj novoj avanturi do zime 2021.
22. septembar 2020.

Snimanje filma Spider-Man 3 odloženo.

 

To znači da će snimanje početi ili januara ili februara sledeće godine, i dok kašnjenje nije previše iznenađujuće, daleko je od početnog plana pokretanja proizvodnje u julu 2020. godine. Tada se pričalo da će proizvodnja početi ovog meseca, ali očigledno da se to nije ostvarilo.

 
Prvobitno je za Spider-Man 3 postavlјen datum izlaska 16. juli 2021. godine, kao deo toliko očekivane faze 4 MCU-a. Zbog trenutnih globalnih okolnosti, čitava faza je sada dramatično rekonstruisana kao rezultat odlaganja Black Widow nekoliko puta sa filmom koji treba da bude objavlјen 6. novembra. U planu je da Spider-Man 3 dođe u UK i Američke bioskope 5. novembra 2021. godine, iako ostaje da se vidi da li ovo potencijalno kašnjenje proizvodnje utiče na ovo.
 
Još uvek se ništa ne zna o zapletu Spider-Man 3, ali Tom Holland će se vratiti kao Peter Parker, aka Spider-Man, a njemu će se pridružiti Zendaya kao MJ. Jacob Batalon će se bez sumnje takođe vratiti kao Peter-ov najbolјi prijatelј i poverlјivi čovek Ned, zajedno sa Marisa Tomei kao tetkom May. Očekuje se da će film uslediti nakon šokantnog finala prošlogodišnjeg Spider-Man-a: Far From Home u kojem je Peter Parker prikazan za Spider-Man-a od strane svima omilјenog ljutog novinara J. Jonah Jameson-a.
 
Predsednik Marvel Studios Kevin Feige razgovarao je o trećem filmu iz franšize Spider-Man, navodeći da će se više fokusirati na Peter Parker-a, a manje na ostatak MCU-a. "Biće zabavno videti Spidey-a u njegovom elementu, izvan senke Tony-a, izvan senke ostalih Avengers-a, kao njegovog sopstvenog čoveka sada, kao njegovog sopstvenog heroja. A opet, sada se suočava sa njegovim sopstvenim izazovima koji ne dolaze od Avengers-a koji se bore, poput (Captain America: Civil War), ili vanzemalјaca koji dolaze, poput (Avengers: Infinity War) ili (Avengers: Endgame). Sve je to Peter fokusirano i zasnovan na Peter-u".
 
Na rasporedu Spider-Man 3 već neko vreme visi veliki, zloslutni znak pitanja, delimično zbog toga što je Sony takođe imao Uncharted koji čeka na krilima. Zvezda Tom Holland je ranije izjavio da će snimiti adaptaciju video igre pre nego što pređe na Spider-Man. „Završite Uncharted, dovršite Spider-Man-a u februaru sledeće godine“, rekao je Holland u videu objavlјenom na društvenim mrežama. „Dve turneje za štampu, možda zajedno, koje bi trebalo da potraju šest nedelјa“.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2020 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala