Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Thor: Love and Thunder - nadamo se sledeće godine.
Bliži se početak snimanja nove priče o Toru, a Kris Hemsvort ne krije svoje oduševljenje scenariom koji potpisuju Taika Vaititi i Dženifer Kejtin Robinson.
20. septembar 2020.

Thor: Love and Thunder - nadamo se sledeće godine.

 

"Ne smem ništa da otkrivam o priči, ali radi vaše znatiželje reći ću da mi je čitanje ovog scenarija bilo zabavnije i od Ragnaroka, što je samo po sebi veliki uspeh jer je taj film bio fenomenalan," izjavio je Hemsvort u nedavnom intervjuu za poljsko izdanje Elle Man. "Nakon čitanja scenarija, mogu da kažem da sam baš uzbuđen. Biće tu (kako naslov kaže) i ljubavi i munja i gromova, ali drago mi je što sam posle svega što se desilo u Avengers: Endgame još uvek deo Marvelovog Filmskog Univerzuma, i što ćemo nastaviti Torovu priču."

 

Ovo je još jedna u nizu ohrabrujućih vesti, nakon što smo otkrili da će negativca u filmu tumačiti Kristijan Bejl, iako još uvek ne znamo koji lik je tačno u pitanju. Thor: Love and Thunder je trebalo da se pojavi u bioskopima 2021. godine, ali je premijera više puta odlagana, sve do 11. februara 2022. godine kao trenutnog datuma, kako saznajemo sa portala IGN Adria.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala