Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Serija o Obi-Vanu imaće samo jednu sezonu
Serija o Obi-Van Kenobiju, planirana za Disney+, imaće jednu, "samostalnu" sezonu. Snimanje počinje na proleće 2021. godine.
19. septembar 2020.

Serija o Obi-Vanu imaće samo jednu sezonu

 

U nedavnom intervjuu, MekGregor je upitan šta se zbiva sa realizacijom serije kao i kakvi su dugoročni planovi za istu. "Koliko razumem, u pitanju je samostalna priča za jednu sezonu, mada videćemo, ko zna," objašnjava glumac, koji je ranije ove godine IGN-u najavio januar 2021. godine kao termin početka snimanja. Datumi su, očigledno, ponovo pomereni: "Krećemo na proleće, baš se radujem, biće sjajno, valjda," čudno završava izjavu MekGregor.

Prvobitni planovi za premijeru za sada još uvek nisu promenjeni, mada čisto sumnjamo da neće biti. MekGregor je ranije izjavio da je "pročitao oko 80-90% napisanog scenarija i da mu se veoma, veoma dopada". Ostala su još samo pitanja o broju epizoda, to jest da li će ih sezona imati šest ili četiri, ali glumac tvrdi da još uvek nije ništa čuo o tome.

Serija o Obi-Vanu dugo je bila planirana kao film, a svakako će se dešavati osam godina nakon dešavanja u Revenge of the Sith. Seriju će režirati Debora Čau, koja je radila na nekoliko epizoda serije The Mandalorian, kako saznajemo sa portala IGN Adria.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala