Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nastavak romanse „After“ premijerno 17. septembra u „Sinepleksu“
Nastavak filma o ljubavi i strasti dvoje mladih pod nazivom „After: Posle sudara“ spreman je za specijalno bioskopsko veče.
16. septembar 2020.

Nastavak romanse „After“ premijerno 17. septembra u „Sinepleksu“

Nastavak filma o ljubavi i strasti dvoje mladih pod nazivom „After: Posle sudara“ spreman je za specijalno bioskopsko veče namenjeno samo za lepši pol u četvrtak, 17. septembra od 20 časova u bioskopu „Sinepleks“ u kragujevačkoj „Plazi“.

Neobično je da film odmah sledeće godine dobije drugi deo, kao što se to desilo sa ostvarenjem After, snimljenom prema romanu spisateljice Ane Tod 2019. godine.

Negde na liniji provokativnog književnog i filmskog serijala Pedeset nijansi: Siva, i ljubavna drama After u svom nastavku donosi kompleksnu priču između glavnih junaka Tese i Hardina i publika se drži u iščekivanju da li će oni uspeti da reše sve probleme iz prošlosti ne bi li nastavili dalje.

Veče za dame (Ladies Night) u četvrtak, osim premijere filma After: Posle sudara donosi i poklone iznenađenja za najsrećnije dame u bioskopu „Sinepleks Plaza“, u Kragujevcu.

Da li je ljubav dovoljno jaka da nadvlada prošlost pitanje je koje je ostalo nedorečeno u originalnom filmu, a drugo poglavlje publici pruža još više dramatike, ljubavi i romantike.

Priča u nastavku se vrti oko Tese koja počinje da uviđa kako bi mogla da izgubi sve, dok Hardin shvata da nema šta da izgubi osim nje.

Da li je on zaista spreman da se promeni zbog ljubavi, a ona spremna da sve oprosti i upusti se u budućnost sa njim, saznaće dame na svojoj večeri uz poklon knjige After izdavačke kuće „Čarobna knjiga“, a najsrećnije će osvojiti pet primeraka ovog hit romana.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala