Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Probijen je led! Predstava može da počne!
„Superjunak Samsam“, prvi sinhronizovani crtać posle šest meseci stiže u bioskope!
5. septembar 2020.

Probijen je led! Predstava može da počne!

 

Nakon šest meseci pauze i prestanka rada bioskopa zbog pandemije koronavirusa, konačno će i najmlađa publika moći da uživa u maštovitim avanturama, sinhronizovanim animiranim filmovima. Prva među njima je francuska animacija „Superjunak Samsam“ koja će se od 5. septembra naći na velikom platnu domaćih bioskopa i redovnom repertoaru.

U domaćem studiju uveliko je pripremljena sinhronizacija filma Superjunak Samsam u čijoj su postavci učestvovali glumci Đurđina Radić, Stefan Buzurović, Anja Mit, Pavle Jerinić, kao i televizijska voditeljka i novinarka Danijela Buzurović, trudeći se da svojim glasovima verno dočaraju animirane likove predvođene superjunakom Samsamom.
 
 

Mladi i neustrašivi Samsam ima gotovo sve ono o čemu bi kosmički junak mogao da sanja: herojske roditelje, mnogo super prijatelja i sopstveni leteći tanjir kojim istražuje svemir....

Preciznije, sve osim jedne stvari – njegove supermoći se još nisu pojavile.
 
Kada nova devojčica u školi Mega počne da podučava Samsama supermoćima, on u misterioznoj drugarici pronalazi šansu za otkrivanjem svojih nadljudskih sposobnosti.
 
Njih dvoje zajedno kreću u kosmičku avanturu koja ih uči da, prijateljstvo i hrabrost mogu biti ono najvažnije o čemu sanjaju.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala