Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Captain Marvel 2 u režiji Nie DaCoste.
Marvel Studios pronašao je njegovog režisera za Captain Marvel 2 angažujući Nia DaCosta da pomogne Brie Larson-inom nastavku.
13. avgust 2020.

"Captain Marvel 2" u režiji Nie DaCoste.

 

Marvel Cinematic Universe-u bila je potrebna decenija da objavi njegov prvi solo-film pod vodstvom žene, sa Captain Marvel pojavljivanjem u bioskopma početkom 2019. Film je bio ogroman uspeh, jer je zaradio više od milijardu dolara širom sveta kao predhodnica Avengers: Endgame, koji je takođe predstavio povratak Larson-ove kao Carol Danvers.

Uspeh Captain Marvel-a učinio je nastavak neminovnim, i službeno je objavlјeno da će biti u fazi razvoja tokom San Diega Comic-Con 2019. Međutim, tek početkom ove godine, Marvel Studios je dao Captain Marvel 2 datum izlaska 2022. godine. Napredak na nastavku je stabilan, čak i nakon izveštaja da se Anna Boden i Ryan Fleck neće vratiti da ga režiraju. Sada je film napravio veliki korak napred.
 
Marvel Studios je angažovao Nia DaCosta da režira Captain Marvel 2. DaCosta je režiser predstojećeg Candyman reboot/nastavka koga je producirao Jordan Peele. Prema izveštaju, Marvel se sastao sa mnogim filmskim stvaraocima oko nastavka, ali je favorizovao DaCosta već neko vreme. Prethodno je režirala film Little Woods, u kojem su glumile Tessa Thompson i Lily James. DaCosta će režirati Captain Marvel 2 po scenariju VandaVision pisca Megan McDonnell.

 
Uz dodatak DaCosta, Marvel Studios je sada našao reditelјa za svaki potvrđeni MCU film sa datumom izlaska. Ova najava stiže i pre nego što lјudi širom sveta dobiju priliku da vide šta je DaCosta stvorila sa Candiman-om, a koji bi do sada bio objavljen da nije bilo odlaganja zbog koronavirusa. Njen novi film je sada određen da bude objavlјen u oktobru, tako da bi DaCosta mogla da pređe da radi puno radno vreme na Captain Marvel 2.
 
Pošto je Captain Marvel 2 još uvek dve godine daleko, detalјi o projektu do sada su držani pod velom tajne. Objavlјeno je da će film biti postavlјen u današnji MCU, a to će biti 2024. najranije nakon Avengers: Endgame i Spider-Man: Far From Home. Ono što tek treba da bude otkriveno su koji će se drugi MCU likovi pojaviti uz Carol Danvers u nastavku. Verovatno će se pojaviti odrasla Monica Rambeau, koju će u VandaVision glumiti Candiman-ova zvezda Teyonah Parris, dok fanovi žele da vide Kamala Khan nakon pridruživanja gospođi Marvel. I, s tim što je DaCosta prethodno sarađivala sa Tessa Thompson, možda bi Valkyrie takođe mogla da se pojavi.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2020 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala