Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nova akciona komedija Die Hart
Prelazak iz komičara u akcionu zvezdu neće biti gladak.
12. avgust 2020.

Nova akciona komedija "Die Hart"

 Ovo je akciono/komični film u kome glumi Kevin Hart, koji glumi verziju sebe samoga koji se trudi da postane akcioni heroj. Hart, pored glavne uloge, i producira film. Prelazak iz komičara u akcionu zvezdu neće biti gladak.

 
Trejler počinje sa Kevin Hart-om koji objašnjava da je ceo život želeo da bude zvezda akcionog filma. Ipak, na kraju igra drugu violinu njegovom prijatelјu i ko-zvezdi, Dwayne "The Rock" Johnson-u iznova i iznova. Zatim dolazimo do srži stvari, Hart pohađa školu za akcione zvezde, koju vodi niko drugi do John Travolta. Snimci su prepuni kaskaderstva, viceva na štetu Hart-a, eksplozija i svega što bi moglo da se očekuje od velike akcione zvezde.
 
Nathalie Emmanuel, Jean Reno i Josh Hartnett zaokružuju glumačku ekipu. Tripper Clancy (Stuber) i Derek Kolstad (John Wick) kreirali su film, a režirao ga je Eric Appel (Brooklyn Nine-Nine). Jeff Clanagan, Candice Wilson i Bryan Smiley su zaduženi za produkciju. Ovo je samo jedan od nekoliko projekata koje Kevin Hart trenutno radi. Takođe radi na The Man From Toronto, u koje će imati ko-zvezdu Kaley Cuoco, kao i njegovu superherojsku komediju Night Wolf i Monopoly film, između ostalog. Uprkos kontroverznim komentarima zbog kojih je Hart pre nekoliko godina izgubio posao domaćina Oscara, i dalјe je jedan od najtraženijih lјudi u Holywood-u.
 
Quibi je predstavlјen početkom ove godine sa fokusom na sadržaj kratke forme proizvedene za mobilne uređaje. Uprkos milijardama finansiranja i stabilnom zvezdama sa A-liste, servis nije uspeo da stekne redovnu privlačnost u prvih nekoliko meseci. Mnogi u industriji bacaju sumnju u pogledu dugoročne održivosti usluge.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala