Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Beyond Good and Evil - film u pripremi
"Beyond Good and Evil" dobija filmsku adaptaciju na Netflixu, za koju će biti zadužen reditelj prošlogodišnjeg spektakla "Detective Pikachu", Rob Leterman.
9. avgust 2020.

"Beyond Good and Evil" - film u pripremi

 

Poput Pikačuovog filma, "Beyond Good and Evil" će najverovatnije biti takođe miks igranog i animiranog filma, a produciraće ga Džejson Altman i Margaret Bojkin pod "dirigentskom palicom" divizije Ubisoft Film & Television. Adaptacija je još uvek u najranijoj mogućoj fazi, tako da se još uvek traže i scenaristi.

Beyond Good and Evil je kultni klasik iz 2003. godine, i jedna od najboljih igara za PS2 ikada koju je razvio tada mladi Ubisoft. U igri pratimo reporterku Džejd koja sarađuje sa pokretom otpora - godina je 2435-a, lokacija je rudnička kolonija Hillys, a antropomorfne životinje postoje i izuzetno su kul.
 
Što se reditelja tiče, Leterman je karijeru započeo sa filmom Shark Tale iz 2004. godine u kojem se blamirao Vil Smit. Bio je ko-reditelj filma Monsters vs. Aliens iz 2009. godine, pre nego što će snimiti prvi igrani film, Goosebumps, sa Džek Blekom, 2015. godine.
 
Leterman je očigledno specijalizovan upravo za miks igranog filma i animacije sa jakim vizuelnim efektima, kako navode na portalu IGN adria.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala