Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Biografski film o kvoterbeku Dagu Vilijamsu
Film o Doug-u Williams-u - koji je kao član Washington Redskins-a postao prvi afroamerički kvoterbek koji je osvojio Super Bowl - je u planu.
7. avgust 2020.

Biografski film o kvoterbeku Dagu Vilijamsu

 

Biografski film će hronisati Williams-ovu karijeru i njegovo putovanje do vrha NFL-a. Trenutno je u toku potraga za scenaristom. Packer i James Lopez produciraće film kroz Will Packer Productions.

„Dok igrači NFL-a danas podižu glasove oko borbe za pravdu i jednakost, niko nije dao veći doprinos tome od Doug Williams-a, koji je jednom zauvek dokazao da je ideja da Afroamerikanci nisu sposobni da igraju kvoterbeka i nije ništa drugo do greška“, rekao je Packer. "Doug-ova inspirativna priča pozitivno će uticati na obožavatelјe svih uzrasta još godinama".
 
"Ne postoje bolјi lјudi od Will Packer-a i James Lopez-a koji će zaista ispričati moju priču", dodao je Williams. „Nјihov neuporedivi uspeh u kreiranju filmova osigurava da će moje putovanje biti ispričano maksimalno autentično. Izuzetno sam uzbuđen što radim sa Will Packer Productions.“
 
Packer-ove poslednje filmske zasluge uklјučuju Tiffany Haddish i Kevin Hart komediju Night School, koja je zaradila više od 100 miliona dolara na svetskim bioskopskim blagajnama, i Marsai Martin koji je glumio u Little, koji je u bioskopskim blagajnama zaradio 40 miliona dolara.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala