Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premijera novog Diznijevog filma Artemis Faul
Diznijev novi film „Artemis Fowl" biće premijerno dostupan na HBO GO-u od 9. avgusta, dok će na HBO kanalu biti emitovan 23. avgusta u 20h.
5. avgust 2020.

Premijera novog Diznijevog filma "Artemis Faul"

 

Artemis Faul je 12-godišnji genije i potomak duge loze inteligentnih zločinaca. On se ubrzo nađe usred bitke protiv rase moćnih vila iz podzemnog sveta koje su možda odgovorne za nestanak njegovog oca. 

„Artemis Faul“, zasnovan na popularnoj knjizi Oina Kolfera, čudesna je i očaravajuća avantura koja prati putovanje 12-godišnjeg genija, Artemisa Faula - potomka duge loze inteligentnih zločinaca – dok pokušava da pronađe oca koji je kidnapovan. Kako bi platio njegovu otkupninu, Artemis mora da prodre u drevnu, podzemnu civilizaciju – neverovatno napredan svet vila – i otmičarima odnese Akulos, najmoćniji i najdragoceniji čarobni uređaj koji pripada vilama. Da bi pronašao taj skriveni predmet, lukavi Artemis smišlja opasan plan – toliko opasan, da se nađe usred nemilosrdne borbe nadmudrivanja sa moćnim vilama.

Film je režirao Kenet Brana, a u glavnim ulogama su Ferdija Šo, Lara Mekdonel, Džoš Gad, Tamara Smart, Nonso Anozi, Džoš Megvajer, Nikeš Patel i Adrijan Skarborou, sa Kolinom Farelom i Džudi Denč. Kenet Brana i Džudi Hoflund su producenti, uz izvršne producente Angusa Mora Gordona i Metjua Dženkinsa. 
 
„Artemis Faul je zaista originalan. U izazovnim vremenima, genijalni 12-godišnji zločinac je izuzetan saputnik. Pametan, duhovit i kul, odvešće vas u nove svetove, upoznati vas sa nezaboravnim likovima i mešati magiju sa haosom. Porodica je za njega sve, tako da bi (iako to nikad ne bi priznao) bio podjednako ponosan kao ja što će porodice širom sveta zajedno moći da uživaju u njegovim prvim neverovatnim avanturama na ekranu“, izjavio je Kenet Brana.
 
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2020 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala