Moj TV - TV Program za 200+ kanala
„Mornaricki istrazitelji: Los Andjeles“, od 10. avgusta, radnim danima na RTS 1
Radnim danima na RTS 1 u 23.55h, repriza od 14.00h na RTS 2.
1. avgust 2020.

„Mornaricki istrazitelji: Los Andjeles“, od 10. avgusta, radnim danima na RTS 1

 

Mornarički istražitelji: Los Anđeles je drama o opasnom svetu jedinice NCIS, u kome se neprestano odvija hvatanje opasnih i lukavih kriminalaca, koji su pretnja po nacionalnu bezbednost. Na Prvom programu RTS-a svakog radnog dana emitovaće se osma sezona ove serije.

Pomoću lažnih identiteta i najnaprednije tehnologije, ovaj tim posebno obučenih agenata ide na tajne zadatke rizikujući sopstvene živote da bi priveli mete.

Specijalni agent Dži Kalen (Kris O'Donel) je kameleon koji se pretvara u koga god je potrebno da bi se infiltrirao u kriminalno podzemlje. Njegov partner je specijalni agent Sem Hana (LL Kul Džej), bivši pripadnik jedinice SEAL, koji je bio u Avganistanu i Iraku. Timu pomažu specijalni agent Kensi Blaj (Danijela Rua), izrazito bistra ćerka ubijenog marinca koja živi za nalete adrenalina koji dolaze sa svakim zadatkom, informatički stručnjak Erik Bil (Baret Foa), koji je ovladao svim uređajima i kompjuterima u Centru za operacije, i Henrijeta Heti Lang (Linda Hant), koja nadgleda osoblje u kancelariji za podršku zaduženo za obezbeđivanje svega: od mikrokamera do automobila za tim....

Naoružani najnovijom tehnologijom i osećajem za preživljavanje, svi u ovoj jedinici blisko sarađuju i oslanjaju se jedni na druge da bi zaštitili nacionalne interese.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala