Moj TV - TV Program za 200+ kanala
The Boys uskoro druga sezona!
Radi se o tv adaptaciji istoimenog stripa kojeg potpisuje Garth Ennis, kreator Preacher-a (Propovednika), a za čiji je crtež zaslužan Darick Robertson.
23. jul 2020.

"The Boys" uskoro druga sezona!

 

 Prošlogodišnja veoma gledana tv serija na Amazonu, The Boys, se vraća 02.septembra sa svojom drugom sezonom na ovaj striming servis. I kao novina, neće biti cela sezona dostupna za gledanje već samo prve tri epizode a svaka sledeća će biti emitovana jednom sedmično.

Oni  koji su čitali strip ili su ispratili prvu sezonu ove tv serije znaju o čemu se radi u njoj. Neko će reći opet super heroji, ali nije baš onako kako mislite. Ovo je nasilna satira u kojoj pratimo super heroje koji su popularni poput javnih ličnosti, uticajni poput političara i gotovo obožavani poput božanstava, koji (zlo)upotrebljavaju svoje super moći u cilju ličnih interesa i zabave umesto da čine dobro.
 
Svi su nemoćni protiv njih i njihovog lošeg uticaja ali iz toga se i stvorila grupa pojedinaca pod nazivom The Boys koji žele da stanu na put toj hegemoniji, ispraše im turove i obelodane čitavom svetu pravu stranu grupe super heroja pod nazivom Sedmorka.
 
 
 
U ovoj drugoj sezoni će Starlight će pokušati da održi svoj status u grupi dok Homelander čini sve da preuzme kompletnu kontrolu. Njegova uloga i njegov položaj bivaju ugroženi dolaskom nove super heroine Stromfront koja je jako popularna na društvenim mrežama i koja ima sopstvene planove. Naravno ekipu dopunjuju preostali super heroji Queen Maeve , A-Train , The Deep i Black Noir kako saznajemo sa portala Megablog.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala