Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Bred Pit u filmu Bullet Train
Oskarom nagrađeni glumac potpisao je da glumi u Bullet Train-u, koji je trenutno radi kompanija Sony Pictures.
20. jul 2020.

Bred Pit u filmu "Bullet Train"

 David Leitch, poznat po svom radu na Deadpool 2 i Fast & Furious spin-off Hobbs & Shaw, nedavno je potpisao da režira ono što se opisuje kao uzdržani akcioni/triler. Izgleda da će to biti sledeći projekat i za Pitt-a i Leitch-a, koji su pažlјivo strategovali nakon njihovih nedavnih uspeha.

 
Uzimajući u obzir nekoliko izveštaja, Bullet Train biće sledeći režiserski napor za Davida Leitch-a nakon Hobbs & Shaw-a, kao i sledeći glavni ulog za Bred Pitt-a. 56-godišnji glumac dolazi kao dobitnik Oskara za njegov rad u filmu Quentin Tarantino-a Once Upon a Time in Hollywood. Ovo takođe označava osmu ukupnu saradnju Leitch-a i Pitt-a. Pre nego što je postao režiser, Leitch je radio kao kaskader. Radio je kao kaskader za Pitt-a u filmovima poput Fight Club, Ocean's Eleven, The Mexican i Spy Game, kao i Troy i Mr. and Mrs. Smith. Iako je Leitch u većini slučajeva bio nepotpisani kaskader dvojnik. Pitt je takođe imao kratak cameo u Deadpool-u 2.
 
Bullet Train zasnovan je na japanskom romanu Maria Beetle od Kotaro Isaka. Knjiga treba da bude objavlјena na engleskom sledeće godine. Usredsređuje se na grupu od pet atentatora koji se nalaze na brzom vozu iz Tokija do Morioke sa samo nekoliko zaustavlјanja između. Oni pronalaze da njihove mete nisu međusobno nepovezane. Tada postaje pitanje ko će živ sići iz voza, kao i šta ih čeka na terminalu.
 
Zak Olkewicz je određen da napiše scenario, a David Leitch to nadgleda. Olkewicz je prethodno bio producent na Lights Out-u i ​​napisao scenario za nadolazeću adaptaciju RL Stine-ov Fear Street. Leitch, Kelly McCormick, Antoine Fuqua i Kat Samick su određeni da produciraju. Fuqua je prvobitno razvijao projekat.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala