Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Novi likovi u seriji The Witcher
Vođa serije, Lauren Schmidt Hissrich, izjavila je za "The Wrap" da druga sezona donosi nove likove i čudovišta.
14. jul 2020.

Novi likovi u seriji "The Witcher"

 

“Najverovatnije je da su moji omiljeni noviteti u sezoni 2 novi veštci” Hissrich objašnjava. “Stvarno, u sezoni 1, upoznali smo Geralta i on je naš glavni lik. Tu je još jedan veštac Remus, koji brzo umire. Za nas je bilo bitno da vratimo Geralta njegovim korenima i da na neki način naučimo odakle je došao i njegovu priču i na neki način porodicu.”

U svetu Witchera, mračni lovci su razdvojeni u različite škole za obuke: Škola za mačke, Škola zmija, Grifin škola, Škola medveda, Crane škola, Manticore škola i Geralt-ova škola, Škola vukova. Kim Bodnia je već kastovan kao Vesemir, najstariji i najpametniji Witcher i on je neka vrsta surogat oca Geraltu.
 
“Kada govorim o seriji The Witcher," Hissrich nastavlja, "Uvek govorim o tome kako tri lika treba da se spoje, Geralt, Ciri i Yennefer, i to kao porodia. To je najbitniji deo serije za mene. A kada počnete da zamišljate nečiju potodicu, morate razumeti i poreklo te porodice. Ponekada je to otac ili majka, a nekada neko krvno srodan. Za Geralta, to je njegov brat, to je bratstvo witchera. Uzbuđena sam da ćemo upoznati Vesemira, očinsku figuru, po prvi put i sve one sa kojima je odrastao od kada je imao sedam godina."

Izvor:IGN Adria
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala