Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Šesta sezona serije Peaky Blinders
Korona je odložila emitovanje, ali scenarsta obećava da je pred nama najbolja sezona "Birmingemske bande".
8. jul 2020.

Šesta sezona serije "Peaky Blinders"

 

Peta sezona serije "Birmingemska banda" (Peaky Blinders) ostavila je gledaoce u vrlo nezavidnoj poziciji. Tomi Šelbi je, čini se, poludeo i odlučio da se ubije nakon izdaje i neuspešnog ubistva Osvalda Mozlija. Tomi sve vreme vidi duha svoje pokojne žene Grejs, te gledaoci ne znaju da li će želja da ponovo bude sa njom biti dovoljna da povuče obarač pištolja.

Nakon takvog kraja, publika širom sveta sa neizvesnošću je čekala šestu sezonu britanske hit serije, ali je ona, kao i mnoge druge, odložena zbog epidemije korona virusa. No, ogromna popularnost sa sobom vuče i jednako veliko interesovanje, te su neki detalji sudbine porodice Šelbi već procurili.

Tako da je sada već jasno da se Tomi zapravo neće ubiti. Ali pitanje da li će preživeti sezonu ostaje otvoreno.

Nakon što je u četvrtoj sezoni ubila Džona Šelbija, serija je pokazala da neće štedeti svoje junake, pa čak ni one glavne. Gledaoci su ostli u šoku, ali i svesni da će bolnih iznenađenja biti i dalje.

U Tomijev život ulazi nova opasna žena

U intervjuu za Digital Spy reditelj pete i šeste sezone Entoni Bajrn otkrio je da će priča nastaviti tačno tamo gde je stala - sa Tomijem koji drži pištolj u ruci.

On je takođe kazao kako će ovaj ozloglašeni vođa bande uskoro upoznati svog novog neprijatelja.

- Imamo sjajnu novu heroinu. Ona je veoma mračna. Nisam video u "Bandi" žene kao što je ona. Neću reći ko je, ali hoću da će Tomiju zadati mnogo muke. Ona će ga izazvati na nov način - kazao je on.

- Ta žena deli sličnu ideologiju kao Osvald Mozli. Nema pištolj, ai ima ideologiju koja se širi kao virus i opasnija je od bilo čega. Ona je sjajan lik i vrlo brzo naći ćemo glumicu koja će je predstaviti - dodao je Bajrn, a fanovi su ostali da se zapitaju - da li će se Tomi zaljubiti u ovu misterioznu ženu kao što je nekada u Grejs?

Neki već smatraju da će ova žena biti Dajana Ginis, supruga Osvalda Mozlija.

Da li je Tomi proklet?

Publika je još uspela da sazna da će scenarista Stiven Najt odlučan u tome da u nove epizode uvede i porodicu Džine Grej, što će Tomiju doneti nove probleme. Džina je već napravila haos kada se iz Amerike vratil sa Majklom, Polinim sinom, i počela da mu puni glavu idejama o matrijarhatu u porodici Šelbi.

Najt je inače rekao da bi u budućnosti u "Peaky Blinders" mogao da se pojavi i natprirodni element, odnosno pitanje da li je Tomi Šelbi proklet.

Iako su svi očekivali da do leta vide novi materijal, "Peaky Blinders" na male ekrane vratiće se tek 2021. godine. U zavisnosti od toga koliko će dugo epidemija odložiti snimanje i produkciju, sasvim je moguće da će šesta sezona možda stići i kasnije, tj. tokom 2022. godine, kako saznajemo sa portala Telegraf.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala