Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premijera norveške serije na Pickbox NOW
Premijera norveške serije Lov na veštice (Heksejakt, eng. Witch Hunt, 2020 -) očekuje vas od 3. jula na Pickbox NOW.
1. jul 2020.

Premijera norveške serije na Pickbox NOW

 

Dramska krimi serija Lov na veštice inspirisana je istinitim događajima i bavi se snažnim psihološkim, ličnim i političkim posledicama koje se događaju nakon što jedna žena pokuša da se bori protiv ogromne korporacije.

Zanimljiva, napeta, suluda i kompleksna, ova norveška serija bavi se korupcijom, pokvarenim advokatima i neodustajanjem od traženja pravde.
 
O čemu je reč?
 
Ida Vage radi u prestižnoj advokatskoj kompaniji i jednog dana primeti sumnjiv račun. Ubrzo shvati da je to povezano sa operacijom pranja novca najvećeg klijenta njene kompanije, Pera Egena. Nakon što obavesti izvršni odbor o tome, šokirana je kad vidi kako oni samo okreću glavu i pokušavaju da je diskredituju preteći joj lažnim optužbama.
 
Njen posao i kredibilitet su ugroženi, ali Ida i dalje traži pravdu, pa obavesti policiju. Glavni istražitelj Ejrik otkrije još veći skandal koji uključuje sumnjive transakcije između Egena i supruga norveške ministarke pravosuđa.
 
Nakon što novinarka Aida Salim ova otkrića javno objavi, Idina advokatska kompanija joj se sveti podmećući zlobne priče s namerom da joj unište karijeru. Ida počinje da shvata da je dovela sebe i sve koje voli u veliku opasnost. Može li, i kako, da se izvuče iz toga?
 
Zašto je gledati?
 
Osim što je inspirisana istinitim događajima u Norveškoj, kritičari su ovu seriju definisali kao „najvažniju skandinavsku seriju 2020.“ Sa fokusom na igre moći i korupciju, Witch Hunt je priča o tome kako jedan jedini potez može da povuče za sobom seriju skandala na nacionalnom nivou sa posledicama koje sežu duboko u sve pore društva.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala