Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Sci-Fi triler Youth
Pierce Brosnan će glumiti u sci-fi trileru Youth, u kome će Brett Marty imati reditelјski debi.
24. jun 2020.

Sci-Fi triler "Youth"

 

"Renewal" je postala najtraženija (i najskuplјa) roba na svetu - postupak da se biološki sat vašeg tela vrati na vrhunac. Joel (Brosnan), inženjer napredne-tehnologije, se uskoro povlači sa 70 godina, nakon duge karijere. Ne želeći ga izgubi, njegova kompanija plaća njemu i njegovoj supruzi Alice - Renew - luksuz koji obećava drugu šansu.

Alice izlazi iz operacije u 20-ima, ali za Joel-a postupak ide tragično pogrešno. Umesto da ga učini mlađim, njegovo starenje počinje da se ubrzava, a preostale godine mu isparuju u samo nekoliko nedelјa. Zaroblјen u raspadajućem telu i gledajući kako se njegov brak od 45 godina raspada, Joel postaje dovolјno očajan da primora sebe samog na još jedan, opasniji postupak. Otkrivajući usput mračno poreklo tehnologije, Joel mora nekako da ostane živ dovolјno dugo da bi otkrio svetu šta se dešava, pre nego što bude kasno.
 
Marty je napisao scenario sa Josh Izenberg-om i Amelia Whitcomb. Produciraće Jib Polhemus, Paul Schiff i Martin Brennan, a producenti će biti i Laura Bickford i Hannah Leader.
 
Brosnan, kojeg su pripisali CAA, Curtis Brown i Hansen Jacobson, ima niz nadolazećih projekata, uklјučujući Netflix komediju Eurovision i A24 horor film False Positive. Takođe će igrati kralјa u filmskom mjuziklu Columbia Pictures "Cinderella".
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2022 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala