Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nove „Kamiondžije“ ponovo voze - od decembra
U Ubu i selima Tamnave, u produkciji Radio-televizije Srbije, snima se nova TV serija „Kamiondžije“.
12. jun 2020.

Nove „Kamiondžije“ ponovo voze - od decembra

 

Komedija po žanru, serija je svojevrsni omaž „Kamiondžijama“ iz sedamdestih godina, kako je to zamislio pisac istih scenarija, Gordan Mihić.

Atmosfera na terenu je odlična. Glumcima - kamiondžijama, Nenadu Jezdiću i Tihomiru Staniću, prijaju nove uloge i to što ih meštani svuda prate na terenu. Sve podseća na snimanje Priče iz nepričave, koja je odavno snimana u valjevskom kraju. 
 
Uzbudljiva i zahtevna, jedna od masovnih scena nove TV serije, snima se ovih dana na teritoriji opštine Ub. Gordan Mihić, napisao je scenario za Kamiondžije 3, kao omaž staroj seriji, ali je ispratio potpuno nove likove, njihove avanture, ljubavi, i životne probleme.
 
Dva čoveka koja nikad ne bi drugovala, spojile su životne okolnosti da budu prijatelji vozači. Sve ostalo u komediji je drugačije.
 
Mi se ni na koji način ne upoređujemo, niti imamo neki veliki poriv da budemo slični sa starim kamiondžijama. Ovo je jedna potpuno nova priča sa potpuno novim likovima. Pisac i idejni tvorac ove serije je Gordan Mihić. Esencija priče jeste ista borba malog čoveka za egzistenciju i jedna topla prijatljska priča dva čoveka koja verovatno nikad ne bi drugovala i koji su potpuno različitih naravi i biografije. Ta životna muka spaja i oni zajedno počinju da voze kamion, tako da postoji taj socijalni element koji je Mihić gajio još od Crnog talasa. Postoje i komični elementi. Rekao bih da su to sličnosti sa prvim serijalom“, kaže reditelj serije Filip Čolović.
 
Posle pola veka, nove kamiondžije Baju i Žiću, tumače Nenad Jezdić i Tihomir Stanić. Kad su ostali bez posla, gledajući reprizu kultne serije Kamiondžije, kada su iza upravljača sedela dva vozača, legendarni Paja i Jare, odlučili su da kupe kamion, i osnuju firmu za prevoz robe. Nastaju tako nove priče malih ljudi u nevoljama i snovima o boljem životu, kako saznajemo sa portala RTS.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala