Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Gladijator 2 - super novosti
Nakon 20 godina, koliko je proteklo od premijere filma Ridlija Skota "Gladijator", priče o potencijalnom nastavku konačno su počele da kruže.
9. jun 2020.

"Gladijator 2" - super novosti

 

Glumica Koni Nilson, koja je u filmu igrala Lusilu, sestru ozloglašenog rimskog imperatora (Hoakin Finiks), kazala je da su je producenti kontaktirali oko mogućeg nastavka, kako saznajemo sa različitih online portala.

- Čula sam se sa producentima. Mislim da je sve samo pitanje toga koji će film prvi doći na red u Ridlijevom gustom rasporedu. Takođe mislim i da će korona biti jedan od faktora koji će odrediti kada ćemo se vratiti na posao - rekla je ona.
 
- Bila bih zainteresovana da snimim taj film, naravno. Mislim, to je očigledno sjajan projekat, tako da bih bila zainteresovana.
 
Bez obzira što je "Gladijator" smešten u Starom Rimu, Lusila je u nekim stvarima bila vrlo moderna heroina.
 
- To je bio jedan od razloga zbog kojih sam bila tako srećna što sam igrala u tom filmu. Ridli se zaista potrudio da Lusila bude jednaka sa svim tim muškarcima. Mislim da me jasno i glasno čuo kada sam se već na prvom sastanku žalila zbog načina na koji se žene tretiraju u Holivudu - kazala je ona.
 
Glavnu ulogu u ovom filmu imao Rasel Krou, koji je igrao Maksimusa, bivšeg generala koji traga za osvetom za svoju ubijenu porodicu.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala