Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Još strašnije priče će se pričati u mraku.
Paramount se udružuje sa Entertainment One kako bi napravili nastavak hita, "Scary Stories to Tell in the Dark", sa André Øvredalom kao režiserom.
1. jun 2020.

Još strašnije priče će se pričati u mraku.

 

Dan Hageman i Kevin Hageman će se vratiti da da naprave scenario na osnovu priče koju je napisao Guillermo del Toro, koji je poznat po tome da je radio kao producent na prvom filmu.

Prvi "Scary Stories to Tell in the Dark" film je bio inspirisan legendarnom serijom horor priča koje je napisao Alvin Schwartz a ilustrovao Stephen Gammell, ali detalji priče na kojoj će se bazirati nastavak su još uvek drže u tajnosti.

"Ove knjige su zabavljale tri generacije," del Toro je nedavno izjavio za IGN o procesu adaptacije izvornog materijala. "Većina očeva zna priče koje se pričaju uz logorsku vatru. One imaju i zabavne momente. Ni jedna od njih nije krvava. Sve su one strašne. Sve imaju elemente humora i ljudskosti. Mi se trudimo da održimo isti PG-13, ali da budemo i strašni i zabavni."

"Scary Stories to Tell in the Dark" je bio veliki hit na blagajnama, i moramo da napomenemo da je u pitanju PG-13 horor film koji je zaradio preko $105 miliona globalno a da je snimljen sa budžetom od samo $28 milion, kako navodi portal IGN.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala