Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Robert Downey Jr. radi adaptaciju DC stripa
DC Comic-ov Sweet Tooth je planiran za adaptaciju na striming platformu Netflix a od strane produkcijske kompanije koju poseduje Robert Downey Jr.
26. maj 2020.

Robert Downey Jr. radi adaptaciju DC stripa

 

Netflix je naručio osam epizoda od po sat vremena za Sweet Tooth, akcijsku igranu dramu zasnovanu na karakterima kreiranih za DC Vertigo od strane Jeff Lemire, a produkciju će raditi Robert Downey Jr. i Susan Downey, striming servis je najavio u utorak.

Kako se može videti na osnovu zvaničnog sinopsisa, nova serija će "pratiti" priču o avanturama Gus-a - delom jelena, delom dečaka - koji napušta svoj dom u šumi kako bi otkrio spoljni svet opustošen kataklizmičkim dešavanjima. Pridružuje se porodici ljudi i hibridima dece-životinja kao što je on kako bi dobio odgovore na pitanja o novom svetu i misteriji o svom hibridnom poreklu.
 
Christian Convery, Nonso Anozie, Adeel Akhtar i Will Forte će glumiti u ovoj porodičnoj seriji, a James Brolin će prezeti ulogu naratora serije.
 
Hap i Leonard ko-kreator Jim Mickle i Arrow vođa serije Beth Schwartz će zajedno raditi kao vođe serije, izvršni producenti i pisci za novu seriju. Mickel će takođe biti i režiser. Amanda Burrell iz Team Downey i Linda Moran će izvršno producirati zajedno sa Downeys. Evan Moore će producirati seriju, koja potiče iz Warner Bros. Television.
 
Stigavši na kraju Vertigo zlatnog doba, Sweet Tooth je pravi primer za Jeff Lemira koji je postao super zvezda industrije. Lemire je napisao i nacrtao 40 izdanja koji su postali epski priznati i često navođeni kao kombinacija Cormac McCarthy-jevog The Road i Disney filmova kao što je Bambi, pa će biti interesantno videti na malim ekranima još neke od DC Vertigo adaptacija, uključujući CW iZombie, AMC Preacher i Netflix Lucifer, kako navodi portal IGN Adria.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala