Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ruby Rose umorna i odlazi zbog dugih snimanja
Batwoman zvezda Ruby Rose je napustila seriju zbog dugih sati snimanja koje je zahtevala njena uloga.
24. maj 2020.

Ruby Rose umorna i odlazi zbog dugih snimanja

 

Izveštavajući o iznenađujućoj vesti o njenom odlasku iz CW serije, Variety navodi da su različiti izvori potvrdili da je Rose bila nezadovoljna višesatnim snimanjima koje je zahtevala ova uloga u 20 epizoda. To je dovelo do podela na setu i odluke da Rose i Warner Bros. Television nastave različitim putevima.

Ovaj izveštaj potvrđuje i TVLine, koji takođe ima izvore koji navode više detalja o ovom događaju. “Ona nije bila srećna na snimanjima, a da li je to činilo osobom sa kojom biste rado radili? Nije” navodi izvor. “Zbog toga su se svi složili da bi u najboljem interesu serije, i za sve koji su uključeni, najbolje bilo da se razdvoje.”

TVLine izvor tvrdi da se Rose borila i sa navikavanjem na život i klimu u Vancouveru, gde je i sniman Batwoman.

Rose je imala uloge u filmovima kao što su John Wick: Chapter 2 i The Meg. Pre toga je počela u Netflix seriji Orange is the New Black. Biti glavni lik i uloga u Batwoman i samim tim glumiti u većini scena u 20 epizoda je neverovatno povećanje radnih sati.

Berlanti Productions, studio iza Batwoman, namerava da izbaci iz podele Rose za već planiranu drugu sezonu. Još jednom će kompanija tražiti pripadnika LGBTQ komjunitija, pošto je žena iza maske Batwoman - Kate Kane - lezbejka, kako prenosi portal IGN.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala