Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Lovecraft Country - Trejler i najava.
Peele-u se pridružuje J.J. Abrams, koji će ujedno biti i izvršni producent i kreator serije Misha Greene. Lovecraft Country premijera je na HBO-u ovog avgusta.
20. maj 2020.

"Lovecraft Country" - Trejler i najava.

 

Serija, zasnovana na istoimenom romanu Matt Ruff-a iz 2016. godine, prati Atticus Turner-a, crnog veterana Drugog svetskog rata i posvećenog naučnika, čijeg oca otima amsteriozni kult nazvan Order of the Ancient Dawn. Kultno sedište i tamo gde čuvaju Turner-ovog oca, nalazi se u dubokoj šumi ruralne Nove Engleske, u mestu poznatom kao Lovecraft Country.

Sama knjiga ovu priču stavlјa zajedno sa nekoliko drugih vinjeta koje prate razne prijatelјe i porodicu Atticus-a. Sve ove priče stoje same po sebi kao svojevrsnu antologiju, a istovremeno se vežu u veću misteriju Order of the Ancient Dawn i ono što žele sa Atticus-om i njegovom porodicom. Trejler seče trenutke nekoliko vinjeta knjige i tizuje neke natprirodne horore zbog kojih Ruff-ov roman oduševlјava.

Ali u Lovecraft Country-u postoji više od onosvetskog zla. Iako se knjiga bavi istim neobičnostima i ekstra-dimenzionalnim čudovištima kao što je to činilo Lovecraft-ovo originalno delo, ona takođe okreće tešku i uznemirujuću ostavštinu autora na njegovu glavu.
 
Sam Lovecraft je bio izuzetan rasista i antisemit u njegovom ličnom životu, i ti osećaji prožimali su se velikim delom njegovog pisanja. Ruff-ov roman uvlači tu zaostavštinu u priču i direktno je upoređuje sa američkom rasističkom istorijom, posebno oko južne Jim Crow ere. Ova vrsta slojeva pada upravo u komandni centar jednog od izvršnih producenata emisije, Us i Get Out režisera Jordan Peele-a.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
 • #1
  0 0
  jelena2000 jelena2000 @ 19.3.2021. 4:58

  Ovo je cijelo svjedočanstvo. Ovdje sam da obavijestim cijeli svijet o čovjeku koji je spasio moju vezu, a taj se nevjerojatan čovjek zove dr. Alaba. Uistinu, učinio je sjajan posao što sam vratio bivšeg ljubavnika koji me napustio i obećao da mi se nikad neće vratiti. Ovim sam shvatio da će prenošenje detalja o dr. Alabi u svijet učiniti mnogo dobrog onima koji imaju slomljen dom ili vezu s njim kako bi vam pomoglo da popravite taj svoj prekinuti odnos ili brak. Možete ga dobiti putem njegove adrese e-pošte: [email protected] Ili broj njegove aplikacije 2349071995123. Obratite mu se i pogledajte kako će se vaš problem riješiti u roku od 24 sata. Također se specijalizirao za sljedeće stvari,

  (1) Želite svog bivšeg natrag.

  (2) Želite biti unaprijeđeni u svom uredu.

  (3) Želite da vas slijede muškarci / žene.

  (4) Želite dijete.

  (5) Poduzetnik ste i želite dobiti ugovore.

  (6) Želite da vaš supružnik zauvijek bude vaš.

  (7) Treba vam duhovna pomoć.

  (8) Prevareni ste i želite vratiti izgubljeni novac.

  (9) Zaustavite razvod.

  (10) Pozivi novčanih rituala.

  ako želite izliječiti spolno prenosive bolesti ili HIV / AIDS

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2021 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala