Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Space Jam 2 - najava!
Nakon godina glasina, nastavak volјenog hibrida akcije-uživo/animacije iz 1996. godine bi trebalo da se pojavi u julu 2021.
18. maj 2020.

Space Jam 2 - najava!

 

James je ulozi producent i glavne zvezde, predvodeći lјudsku glumačku ekipu koja uklјučuje Sonequa Martin-Green-a, Don Cheadle-a i nekoliko današnjih najvećih zvezda košarke (u filmu će, naravno, biti prikazani i Looney Tunes). Snimanje je započelo prošlog leta, posle kraja NBA sezone.

Otada su svi bili tihi na Space Jam 2 frontu i još uvek ostaje na redosledu zakazanog datuma izlaska uprkos trenutnoj pandemiji koronavirusa (koja je već prouzrokovala promene u filmskom kalendaru i nakon ove godine). Dok fanovi čekaju da vide da li će projekat uticati na zdravstvenu krizu, James je sam izneo neke velike vesti koje će sigurno oduševiti gledaoce.
 
Na njegovom zvaničnom Instagram nalogu, James je podelio kratak video o sebi kako nosi Space Jam 2 kapu. Kapa ne samo da otkriva službeni logo filma, već takođe potvrđuje da se film zove Space Jam: A New Legacy.

James je već otkrio da je njegov film Space Jam reboot, a ne direktan nastavak originala iz '96-te. Po toj logici, A New Legacy podnaslov ima smisla. Očigledno je da film drži klasično brendiranje publike Space Jam-a ali ceo naslov govori da je ovo svež početak franšize. James i njegov poslovni partner Maverick Carter nadaju se da će Space Jam: A New Legacy biti dovolјno uspešan za stvaranje nastavaka, pa je ideja ovde da se privuče nova generacija gledaoca sa novim filmskim iskustvom. Ipak, biće zanimlјivo videti da li A New Legacy ima aluzija na Space Jam iz 1996. godine ili zaista ako se radi o napornom ponovnom pokretanju koji deluje kao prvi nastavak u novoj franšizi.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala