Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Paramount je odredio kao datum izlaska novog Transformers filma
Paramount ima u razvoju dva različita Transformers filma, a nejasno je koji od njih će dobiti novi datum izlaska odnosno 22. juna 2020.
14. maj 2020.

Paramount je odredio kao datum izlaska novog Transformers filma

 

Moguće je da Paramount tek treba da odluči koji će projekat krenuti u produkciju, a u međuvremenu žele da se obezbede za nadolazeći datum za koji god film da odaberu. U poslednje vreme datumi objavlјivanja pomeraju se kao odgovor na pandemiju COVID-19 i verovatno je u najvećem interesu Paramount-a da zatraže datum koji žele sada pre nego što neki drugi film bude odložen i preuzme ga.

Nakon katastrofalnog Transformers: The Last Knight i umerenog uspeha Bumblebee-a, Paramount je ponovo stavio u razmatranje budućnost franšize Transformers-a. Ovo je uklјučivalo razvoj dva različita filma o Transformers-ima koji će predstavlјati sledeći nastavak franšize. Jedan je, navodno, praćenje filma iz 2018. - Bumblebee-a, dok je drugi spinoff zasnovan na seriji Transformers, Beast Wars. James Vanderbilt piše scenario za najavljeni Beast Wars film, a Joby Harold radi na scenariju postavlјenom u Bumblebee univerzumu.
 
Objavljivanje još jednog filma postavlјenog u istom univerzumu kao i Bumblebee, bilo kao direktan nastavak ili kao drugi samostalni rad, nadograđuje uspeh filma 2018. godine. Pored toga, kraj Bumblebee-a jasno postavlјa mesto gde bi nastavak mogao da ide, uz Optimus Prime-a koji se vraća sa još Autobota na putu.
 
Film Beast Wars, međutim, ima potencijal da se upusti u sličnu nostalgiju koja je prva podstakla uspeh filmova na kojima je radio Michael Bay a da su o Transformersima. Za one odrasle koji su kao deca odrastali devedesetih godina prošlog veka, bitke između Maximals-a i Predacons-a pamtiće od subotnjih jutara, a ne Autobots-a i Decepticons-a.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala