Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nastavak megapopularne serije - „Narkos - Meksiko“
Na RTS 1 stiže 10 novih, uzbudljivih epizoda serije – Narkos – Meksiko, a priča se nakon tri godine iz Kolumbije seli nešto severnije, u Meksiko.
9. maj 2020.

Nastavak megapopularne serije - „Narkos - Meksiko“

 Glavni protagonisti četvrte sezone su meksička zvezda Dijego Luna i američki glumac Majkl Penja.

Dijego tumači ulogu narkobosa Migela Anhela Feliks Galjarda, koji je osnovao tadašnji najjači meksički kartel, dok će se Majkl u ulozi Kikija Kamarena boriti ispred DEA - američke policijsko-obaveštajne agencije za suzbijanje narkotika. Polazna tačka ovog puta je država u centralnoj Americi, umesto dosadašnje Južne Amerike, kada smo gledali kako je izgledalo živeti u Kolumbiji u doba Pabla Eskobara.
 
 
Priča je fokusirana na samo osnivanje i jačanje zloglasnog meksičkog kartela, uz svesrdnu pomoć korumpirane vlade. Tok radnje je ovoga puta nešto drugačiji. Sve se dešava 80-ih godina u Gvadalahari i započinje akcijom agenta koji je prihvativši novu poziciju sa porodicom napustio Kaliforniju i preselio se u zemlju koja je postala jedna od najsnažnijih krijumčarksih ruta na svetu. Njegova misija je da uhvati šefa kartela u nastajanju.
 
Za razliku od Kolumbijaca, koji su odmah krenuli s kokainom, izvorni proizvod meksičkih kartela bila je marihuana pa tako društvance Migela Anhela pokušava da poveže porodice koje kontrolišu pojedine gradove i da od njih napravi nešto što bi se nazvalo kartel. Serija prikazuje i kako je nastala najveća plantaža marihuane koja je ikada postojala i protezala se na nezamislivih 500 hektara, a i kako je američka DEA u početku bila potpuno nepripremljena i nespremna za borbu s ovakvo dobro organizovanom kriminalnom organizacijom.
 
 
Ono što posebno može radovati gledaoce je povratak zvezda iz pređašnjih sezona, iako će to ovog puta biti manje, epizodne uloge.
 
Uloge: Dijego Luna, Majkl Penja, Skut Maknaeri, Tereza Ruiz, Alehandro Eda…
Režija:  Kris Brankato, Karlo Bernard, Dag Miro
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala