Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premijera 5. sezone serije Milijarde 4. maja na HBO GO-u
Peta sezona hit serije „Milijarde“ (Billions) imaće premijeru 4. maja na HBO GO-u, a nova epizoda dolaziće u HBO GO ponudu svakog ponedeljka.
2. maj 2020.

Premijera 5. sezone serije "Milijarde" 4. maja na HBO GO-u

 

Pored dobitnika Emija i Zlatnog globusa Pola Džijamatija i Dejmijana Luisa, u seriji ćemo ponovo gledati Megi Sif, Dejvida Kostabila, Kondolu Rašad, Kelija Okojna i Džefrija Demuna, a u petoj sezoni pridružuju im se i Kori Stol i Džulijana Margulis

Nova sezona ove zamršene drame o ulozi politike u svetu njujorških visokih finansija zaoštrava rivalstvo između Bobija Ekselroda i Čaka Roudsa, koji se istovremeno susreću i sa napadima novih neprijatelja. Uticajni Majk Prins, kojeg igra Kori Stol, postaje ozbiljna pretnja Eksovoj dominaciji na tržištu a Čak se sukobljava sa opasnim državnim tužiocem. Tejlor Mejson je primorana da se vrati u „Eks kapital“, gde mora da se bori kako bi zaštitila zaposlene i sredstva kojima raspolažu. Vendi Rouds preispituje kome je odana i sklapa iznenađujuće saveze zbog kojih dolazi u sukob sa Čakom i Eksom. Džulijana Margulis igra Ketrin Brent, profesorku sociologije na prestižnom fakultetu i autorku bestselera. 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala