Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Glumci snimili video o virusu korona
Perite ruke kao da vam život od toga zavisi, poručili su u specijalnom videu glavni glumci filma "Zaraza".
2. april 2020.

Glumci snimili video o virusu korona

 

 Kejt Vinslet, Met Dejmon, Lorens Fišbern i Dženifer Ili pojavljuju se u glavnim ulogama filma "Zaraza", a sada su se zajedno sa Soderbergom i scenaristom Skotom Bernsom udružili s naučnicima iz Škole javnog zdravlja pri Univerzitetu Kornel da bi u javnosti popularisali informacije o korona virusu zasnovane na naučnim otkrićima u vezi sa pandemijom.

Namera glumaca bila je da klipovima podrže mere suzbijanja pandemije, prakse držanja odstojanja, objasne nedoumice oko vakcina i upute na stavove stručnjaka, prenose mediji.
 
Glumica Kejt Vinslet, koja u "Zarazi" igra epidemiologa, poručuje da je pripremajući ulogu provela dosta vremena s pravim epidemiolozima.
 
"Najvažnije što sam naučila bilo je da peremo ruke, kao da nam život od toga zavisi. Uradite to da biste zaštitili sebe ili osobe oko vas", poručuje Kejt Vinslet.

Njen kolega Met Dejmom u svom videu podseća da su stručnjaci kategorični u postavljanju distance među ljudima kao jedne od preventivnih mera protiv zaraze.

Glumac Lorens Fišbern, koji je takođe igrao doktora u "Zarazi", podsetio je na ranije epidemije malih boginja i drugih oboljenja posle kojih su ljudi menjali način života.

A Dženifer Ili, koja je "Zarazi" igrala naučnicu koja otkriva vakcinu, poručuje da svi moraju biti tu jedni za druge.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala