Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Serija Tračara dobija nastavak
Kako je rekao scenarista i producent Džoš Švarc rekao je da se ovaj put serija neće baviti misterioznim identitetom Tračare.
24. mart 2020.

Serija "Tračara" dobija nastavak

 

 Serija "Tračara" ("Gossip Girl"), koja je proslavila zvezde poput Blejk Lajvli ili Pena Bedžlija, dobija svoj nastavak na kanalu HBO Max, a priča se da je nova ekipa glumaca već odabrana.

Glumica Tavi Genison biće deo postave, baš kao i Tomas Doerti, Adam Šanler-Berat i Zion Moreno, prenose Variety i Deadline.
 
Glavnu ulogu dobila je Emili Elin Lind, koje će se ljubitelji serije "Osveta" možda setiti kao devojčice koja je igrala malu Emili Klark. Glumica Kristen Bel biće deo serije, ali zasada samo kao narator.
 
Originalna "Tračara", koja se na kanalu CW vrtela od 2007. do 2012, proslavila je glumce poput Blejk Lajvli, Pena Bedžlija, Lejton Mister, Čejsa Kraforda i Eda Vestvika.
 
HBO Max je prošle godine objavio da planira da snimi novu verziju ikonične tinejdžerske drame, i to sa istim scenaristima koji su radili na prvobitnoj "Tračari". Radnja će se, naravno, vrteti oko grupe tinejdžera koji uživaju u životu bogatih i privilegovanih na Aper Ist Sajdu u Njujorku.
 
- Osam godina nakon što je vebsajt Tračare isključen, nova generacije tinejdžera, učenika jedne privatne škole na Menhetnu, biva progonjena preko društvenih mreža. A za to vreme i društvene mreže, i sam Njujork, mnogo su se promenili - kako piše na portalu Telegraf.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala