Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Izraelska krimi serija na PICKBOX-u!
Nova izraelska serija Časni sudija (Your Honor), opisana kao mračna i moralno kompleskna drama, stigla je na Pickbox NOW.
28. februar 2020.

Izraelska krimi serija na PICKBOX-u!

 

Hvaljena krimi serija osvojila je glavnu nagradu na francuskom festivalu „Series Mania“.

Tvorci ove napete serije su Ron Ninio i Šlomo Mašijah, a obe sezone su dostupne na Pickbox NOW. Idealna je za serijske zavisnike - nećete moći da prestanete da je gledate!
 
AUTOMOBILSKA NESREĆA KOJA ĆE PROMENITI SVE
 
Život briljantnog sudije Miše Alkobija kreće se u dobrom pravcu, a unapređenje ga čeka iza ugla. Ali sve se to promeni kad njegov sin, tinejdžer Šai, izazove automobilsku nesreću i pobegne sa mesta zločina.
 
Miša se sprema da preda svog sina vlastima, ali sazna da je žrtva glavni mafijaš i član krimi porodice koja sama nameće svoj sistem pravde. Nesreća će ih odvesti u igru laži, prevara i nemogućih izbora.
 
AMERIČKI RIMEJK
 
Napeta i zanimljiva izraelska serija osvojila je svet, zato ne čudi što se upravo snima i američka verzija u produkciji Showtimea, sa Brajanom Kranstonom (Breaking Bad) u glavnoj ulozi.
 
Obe sezone krimi serije Časni sudija (Your Honor) gledajte odmah na Pickbox NOW – prvu epizodu prve sezone gledajte potpuno besplatno. Potrebna je samo registracija bez unosa podataka za plaćanje.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala