Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Najava nove serije Fear The Walking Dead
Tv kanal AMC i Robert Kirkman (autora hit stripa The Walking Dead) nam ovog leta donose novu tv seriju povezanu sa njihovom hit tv serijom.
5. jul 2015.

Najava nove serije "Fear The Walking Dead"

 Fear The Walking Dead će se odigravati u istom apokaliptičnom svetu ali sa potpuno novim likovima, na drugim lokacijama i u drugom vremenskom okviru.

Sama radnja serije će se dešavati pre dešavanja iz tv serije The Walking Dead i odigravaće se u Los Angelesu. Prva (od šest epizoda) će nositi naslov Zero Walker  pa će tv gledaoci i kao i čitaoci stripa dobiti informacije kako je sve počelo, kako su se pojavili zombiji i šta je usledilo nakon toga.

Evo šta dosad znamo o novoj seriji:

Jedno od glavnih pitanja tv serije The Walking Dead je poreklo epidemije! Iako verovatno neće biti totalno obelodanjeno u  novoj seriji sigurno ćemo dobiti dodatne informacije o tome. Jer serija počinje pre same epidemije tako da ćemo saznati nešto novo o tome. 

Dok je tv serija The Walking Dead fokusirana na svom početku na Atlantu, u novoj seriji ćemo videti nove lokacije. 

Nasuprot tv seriji The Walking Dead koji je inspirisan istoimenim stripom, Fear The Walking Dead neće imati nikakve veze sa poznatim comic stripom Roberta Kirkmana. 

Glavne uloge u Fear the Walking Dead će biti : Cliff Curtis, Kim Dickens, Frank Dillane i Alycia Debnam Carey. Cliff Curtis će biti Sean Cabrera, srednjoškolski razvedeni profesor koji je u vezi sa koleginicom Mirandom koju tumači Kim Dickens. Frank Dillane i Alycia Debnam Carey će tumačiti Mirandinu decu. Nick je heroinski zavisnik a Ashley je ambiciozna i buntovna.

Fear The Walking Dead još nije ni počeo sa emitovanjem a već su naručene 2 sezone, doduše, prva sezona će imati samo 6 epizoda, i krenuće sa emitovanjem početkom avgusta 2015. Druga sezona je predviđena da se emituje 2016 godine.

 

 

 Bacimo pogled na trejler istoimene serije 

 

Šta vi mislite - da li će serija "Fear the Walking Dead" uspeti da nadmaši vaša očekivanja, kao i da li će uspeti da odgovori na pitanja koja su ostala nedorečena u seriji "The Walking Dead"?

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
  • #1
    0 0
    majce_bg majce_bg @ 5.7.2015. 17:39

    Bilo bi lepo saznati poreklo epidemije, s obzirom da to ne mozemo da vidimo iz serije The Walking Dead. Sudeci po trejleru vidimo da serija prati sam pocetak nastanka epidemije, tako da to moze biti dosta zanimljivo.

    NIsam samo sigurna u samu postavu glumaca, navikla sam na ove glumce do sad. Ne znam dal se jos neko slaze sa mnom da ce biti poprilicno cudno pratiti istu tematiku serija sa razlicitim postavama glumaca ?

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2017 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala